Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

"Ασήκωτο" στο ξύλο έκανε Αφγανός τσιγγάνο που του έκλεψε τον υπολογιστή

«Ασήκωτο στο ξύλο» έκανε ένας Αφγανός νεαρό τσιγγάνο που μπήκε στο κατάλυμα που έμενε και προσπάθησε να του κλέψει ένα φορητό υπολογιστή.
Ο νεαρός τσιγγάνος κάθισε χθες στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας και κρίθηκε ένοχος για ληστρική κλοπή από υπότροπο δράστη. Καταδικάσθηκε, δε, σε κάθειρξη 7 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και επέστρεψε στις φυλακές.
Το «ξύλο της αρκούδας»
Ως μάρτυρας ήρθε χθες και κατέθεσε στο δικαστήριο ο ηλικιωμένος που είχε προσλάβει τον Αφγανό για να του κάνει αγροτικές εργασίες στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών. Του είχε, δε, παραχωρήσει ένα μικρό κατάλυμα στο κτήμα για να μπορεί να μένει. Μία μέρα ο

Αφγανός είδε τον τσιγγάνο να βγαίνει από το παράθυρο του καταλύματός του και να τρέχει. Ο Αφγανός εργάτης τον πρόλαβε πριν βγει από το κτήμα και, όπως περιέγραψε κι ο ηλικιωμένος εργοδότης του, αλλά και ο κατηγορούμενος τσιγγάνος, τον «χόρτασε ξύλο».
Μάλιστα, ο τσιγγάνος στην απολογία του είπε ότι πρώτος τον βάρεσε με ένα σκερπάνι ο Αφγανός, αυτός έπεσε κάτω και ο αλλοδαπός συνέχισε να τον βαράει.
Ο δε Αφγανός στην κατάθεσή του είχε αναφέρει πως όταν έφτασε τον τσιγγάνο, αυτός έβγαλε από το μπουφάν του το κλεμμένο υπολογιστή και προσπαθούσε να τον χτυπήσει με αυτόν στο κεφάλι.
Ο τσιγγάνος στην απολογία του είπε πως εκείνη την περίοδο ήταν «σε κακά χάλια», διότι έκανε χρήση ναρκωτικών. Είπε δε ότι έφαγε πολύ ξύλο από τον Αφγανό, ενώ μετά τον έδεσε με σκοινί από μια ελιά, μέχρι να έρθει η Αστυνομία και να τον συλλάβει.
Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του ως υπότροπου, μιας και έχει απασχολήσει τις Αρχές και με άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα