Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ξινές βγήκαν οι διακοπές του Τσακαλώτου στην Ηλεία - Τι έπαθε

Δεν πήγαν πολύ καλά οι διακοπές για τον υπουργό Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος επέστρεψε από την Ηλεία με ωτίτιδα. Γι' αυτό άλλωστε και δεν μπόρεσε να μεταβεί στις Βρυξέλλες για το χθεσινό Eurogroup, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Νέα. Στη θέση του πήγε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στην Ηλεία τις προηγούμενες ημέρες έπειτα από πρόσκληση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρή Μιχόπουλου και βρέθηκε στην παραλία της Κουρούτας, όπου έμεινε για ώρες, παίζοντας ρακέτες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα ilialive.
«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης το μεσημέρι της Παρασκευής, έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, επέλεξα την Ηλεία και τον Πύργο γιατί με την περιοχή σας με δένουν δεσμοί οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον ευρύ κόσμο», είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Πατρίς» για την απόδραση στην Ηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα