Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και αναβολικά από μεταφορικές εταιρείες

ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και αναβολικά από μεταφορικές εταιρείεςΣτην κατάσχεση 480.000 τσιγάρων από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, προέβη το τμήμα Ναρκωτικών – Όπλων και λοιπών ελεγχόμενων προϊόντων του ΣΔΟΕ Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης σε ελέγχους που πραγματοποίησε σε μεταφορικές εταιρείες.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στην Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε., κινητοποιήθηκαν άμεσα άνδρες του τμήματος και σε συνεργασία με την Κ.Ο.Ε. του Α’ Τελωνείου Θεσσαλονίκης κατασχέθηκαν 480.000 τσιγάρα από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. Τα λαθρεμπορεύματα προορίζονταν για να διατεθούν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.
Επίσης, στο πλαίσιο ελέγχου για παράνομη διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών – στεροειδών ουσιών στη Θεσσαλονίκη, μετά από έρευνα σε χαρτοκιβώτια, βρέθηκαν και δεσμεύθηκαν 6.376 φιαλίδια της δραστικής ουσίας stanozolol σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας, δείγματα των οποίων απεστάλησαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Τα εμπορεύματα προορίζονταν για να διατεθούν αυτή τη φορά στην αγορά της Ρουμανίας.
Η Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. συνεχίζει - όπως υποστηρίζει - εντατικά και με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων διακίνησης ψυχοτρόπων και λοιπών παράνομων ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα