Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Βόμβα Αντώναρου για τον τρόπο εκλογής του Κ. Μητσοτάκη στη ΝΔ

Εμμεσες καταγγελίες για τον τρόπο εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ διατυπώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος ανήκει στην "καραμανλική" πτέρυγα και έχει διαγραφεί από το κόμμα.
Ο στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή υποστηρίζει σε ανάρτηση του στο Facebook ότι στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ υπήρξαν παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που διευκόλυναν την επικράτηση του κ. Μητσοτάκη. «Εχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία», αναφέρει, χωρίς να διευκρινίσει ποιούς άλλους περιλαμβάνει το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο.
Επισημαίνεται ότι οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου είχαν αναβληθεί, επειδή -κατά την επίσημη εκδοχή - η εταιρεία πληροφορικής «Info Solutions» που είχε αναλάβει τη συγκέντρωση-επεξεργασία των αποτελεσμάτων, δεν ετοίμασε εγκαίρως το αναγκαίο λογισμικό.
Κατά τον κ. Αντώναρο, αυτή ήταν μιά μεθόδευση για να πληγεί το κύρος του τότε προσωρινού προέδρου και υποψήφιου για την προεδρία Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε να ευνοηθεί ο αντίπαλος του Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Αντώναρος όχι μόνον επιβεβαιώνει την είδηση, αλλά σημειώνει ότι η ενέργεια αυτή είναι λογική: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει ασφαλώς να στείλει στα δικαστήρια εκείνους που «με μεθόδευση φρόντισαν να τον ευνοήσουν».
«Από τις πληροφορίες που έχω φαίνεται αυτή η πληροφορία να είναι αληθινή. Άλλωστε μέχρι στιγμής η Πειραιώς κι ο Πρόεδρος της ποιούν την νήσσαν - όπως συμβαίνει κάθε φορά που δεν θέλουν να πάρουν θέση σε θέματα που καίνε», γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος. Και συμπληρώνει με νόημα:
«Αλλά και τι να πουν θα μου πείτε; Αφού εκείνη η εξέλιξη τότε με το πολύ περίεργο παρασκήνιο, μόνο τον ίδιο ωφέλησε! Είναι δυνατόν να θέλει να στείλει στα δικαστήρια όσους - με μεθόδευση - φρόντισαν να τον ευνοήσουν; Και για να μη ξεχνιόμαστε: Έχει δεσμευθεί να παρέχει ‘’πλήρη κάλυψη’’ σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Για το κάθε τι μάλιστα. Γι’ αυτό... Αλλά ας μη συνεχίσω. Πάντως κάποιοι από μας ξέρουμε. Κι έχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία
Πηγή:Sofokleous



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα