Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό: Συνελήφθησαν οι δράστες


Οι δύο δράστες που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη του μετρό προσήχθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο δράστες που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη του μετρό.
Πρόκειται για δυο Έλληνες ανήλικα άτομα τα οποία είναι αδέλφια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ανηλίκων.
Η επίθεση έγινε την περασμένη Τετάρτη όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ο σταθμάρχης εντόπισε δύο νεαρούς που δεν είχαν βάλει μάσκα. Όταν ζήτησε να φορέσουν τις μάσκες τους, οι δύο άνδρες του επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια.
Ο εργαζόμενος με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού. Από εκεί τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν με τις αρχές να ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να φτάσουν στα ίχνη τους.
Τι έχει καταθέσει ο σταθμάρχης
Ο 52χρονος που κατέθεσε στις αρχές, είπε πως οι δράστες είναι μεταξύ 17 έως 23 χρόνων και σημείωσε ότι μιλούσαν καλά ελληνικά.
Παράλληλα, ανέφερε ότι τους προσέγγισε και τους είπε να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια από τα καθίσματα. Όπως είπε, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον φτύνουν.
Στη συνέχεια, κατέβηκε στο σταθμό «Ομόνοια», όπου οι δράστες τον ακολούθησαν. Ο σταθμάρχης διευκρίνησε στη κατάθεση του, πως οι δύο νεαροί τον ακολούθησαν και τον χτύπησαν πισώπλατα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και στη συνέχεια συνέχισαν να τον χτυπούν όσο ήταν κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα