Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ποσοστό της επιστρεπτέας να μην επιστρέφεται


Ο Πρωθυπουργός, ανακοίνωσε κατά την τριτολογία του, ότι εξετάζεται η πρόταση της Φώφης Γεννηματά, για να μην επιστρέφεται ποσοστό της επιστρεπτέας προκαταβολής, ανάλογα με τη ζημία που έχει υποστεί η επιχείρηση.
Ο Πρωθυπουργός, επίλεξε κατά την τριτολογία του να απαντήσει σε πολλά σημεία της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα ανακοίνωσε υπαναχώρηση σε ότι αφορά την αύξηση του προστίμου για παράβαση των μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού από τα 300 στα 500 ευρώ για 10 ημέρες και εκ νέου αξιολόγηση, ενώ δήλωσε επίσης ότι εξετάζει και την πρόταση της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ να υπάρχει διαβάθμιση σε ένα ποσό της επιστρεπτέας προκαταβολής, το οποίο τελικά να μην επιστραφεί, με κριτήριο την ζημιά που έχει υποστεί μια επιχείρηση.
"Μελετάμε την δυνατότητα διαβαθμίσεων ως προς το ποσοστό της επιστρεπτέας προκαταβολής που δεν θα επιστραφεί ανάλογα με το πόσο έχει πληγεί η επιχείρηση. Στόχος μας να κρατήσουμε επιχειρήσεις ζωντανές και όχι να καλλιεργούμε κουλτούρα μη πληρωμών. Είναι καταστροφή αυτό, πρέπει να το αποτρέψουμε. Όσο κρατήσει αυτή η περιπέτεια, θα σταθούμε δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους". δήλωσε χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα