Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης καταγγέλλει την απόφαση του δικαστηρίου για παραπομπή των αγωνιζόμενων αγροτών σε τριμελές δικαστήριο

Ο αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Μεσσήνης καταγγέλλει την απόφαση του δικαστηρίου για παραπομπή των αγωνιζόμενων αγροτών σε τριμελές δικαστήριο τις 25 Ιανουαρίου 2021 και καλεί τον αγροτικό σε συσπείρωση την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης στα δικαστήρια Καλαμάτας.
Η επιστολή του συλλόγου: “Ο αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Μεσσήνης καταγγέλλει την απόφαση του δικαστηρίου για παραπομπή των αγωνιζόμενων αγροτών σε τριμελές δικαστήριο τις 25 Ιανουαρίου 2021. Συνεχίζουν να μας τρέχουν από δικαστήριο σε δικαστήριο επειδή αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει ακάθεκτη τις διώξεις που είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύοντας ότι το κράτος δουλεύει μια χαρά, και έχει συνεχεία, όταν πρόκειται να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις
Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών, όλων όσων αντιστέκονται στην αντιλαϊκή λαίλαπα και βαρβαρότητα που ζούμε.
Τα προϊόντα μας πωλούνται στο κόστος ή και κάτω από αυτό, όλο αυτό το διάστημα και τις ιδιαίτερες συνθήκες με τον κορονοϊό, οι μικρομεσαίοι αγρότες έχουμε μείνει αβοήθητοι, με κάποια ψίχουλα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μόνο για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, που σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνουν το χαμένο μας εισόδημα. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αξιοποιεί την πανδημία, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, για να ισοπεδώσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο από συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες. Αποδεικνύεται χωρίς αμφιβολία ότι με το χτύπημα των λαϊκών δικαιωμάτων, τον αυταρχισμό και την καταστολή, θέλουν να κάμψουν κάθε αγωνιστική διάθεση και να τρομοκρατήσουν όποιον τολμά να “σηκώσει κεφάλι” και να διαμαρτυρηθεί. Όταν αυτό δεν γίνεται κατορθωτό με απειλές, για να εξοντώσουν τους ανθρώπους του μόχθου, τους σέρνουν στα δικαστήρια.
Οι άθλιες πρακτικές τους μας κάνουν πιο δυνατούς. Οι αγώνες δεν θα μπουν στο γύψο! Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα δεν τρομοκρατείται!
Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε, οργανωμένα μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους, με μεγαλύτερο πείσμα να παλεύουμε για τα δικαιώματά μας, να διεκδικούμε ανθρώπινες συνθήκες Με οργάνωση, μαζικότητα και θαρραλέους αγώνες θα διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΑ!
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2021 9 π.μ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”   best-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα