Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Μετακίνηση εκτός νομού: Ποιοι θα έχουν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια για Πάσχα στο χωριό


Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το τι μέλλει γενέσθαι με το Πάσχα στο χωριό και την μετακίνηση εκτός νομού. Οι τρεις ομάδες πληθυσμού που ενδεχομένως λάβουν το πράσινο φως για πέρασμα από τα διόδια για Πάσχα.
Στόχος είναι να επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού και αυτή θα είναι η εισήγηση της κυβέρνησης στους ειδικούς, οι οποίοι θα συνεδριάσουν γι' αυτό το λόγο την επόμενη εβδομάδα.
Όπως έχουν ενημερώσει εδώ και μέρες το dnews, το πλάνο είναι Πάσχα στο χωριό με self test και μία μόνο μετακίνηση αποκλειστικά για το χωριό.
Ανα χείρας λοιπόν οι πολίτες θα έχουν τα self test έτσι ώστε να μπορούν ελεύθερα να ταξιδέψουν. Εκτός από αυτούς που κάνουν self test, θα μπορούν και άλλες ομάδες του πληθυσμού να ταξιδέψουν εκτός νομού.
Κοντολογίς, μόνο οι θετικοί στον κορωνοϊό δεν θα μπορούν να φύγουν για τα χωριά τους ενώ ο σχεδιασμός της κυβέρνησης επικεντρώνεται σε τρεις ομάδες πληθυσμού. Αυτοί που έχουν κάνει το self test, αυτού που έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού και έχουν λάβει το σχετικό πιστοποιητικό και αυτοί που έχουν νοσήσει, έχουν αναρρώσει και έχουν ανοσία και δεν μεταδίδουν τον ιό.
Οι ακριβείς λεπτομέρειες είναι θέμα 24ώρων να αποκρυσταλλωθούν ενώ οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα