Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Οι δύο αδιόρθωτοι κρύβουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Ηράκλειο, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις.
Δημοσιογράφος: Ποια είναι η θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για το debate;
Ντόρα Μπακογιάννη: Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι σαφής ότι σε αυτές τις εκλογές ο κόσμος πρέπει να ξέρει ξεκάθαρα τις θέσεις των κομμάτων. Η άρνηση της ΝΔ, η κωλυσιεργία του ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων, είναι εξαιρετικά αρνητικό μήνυμα για τις εκλογές αυτές. Ουσιαστικά οι δύο αδιόρθωτοι θέλουν να κρύψουν ποια είναι η αλήθεια από τον ελληνικό λαό.

Δημοσιογράφος: Πως σχολιάζετε την έκθεση Προβόπουλου;
Ντόρα Μπακογιάννη: Ο κ. Προβόπουλος αυτό που είπε είναι ότι θα πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το μόνο κόμμα το οποίο από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μιλάει για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων. Το ότι δεν έχουν γίνει ακόμα οφείλεται κυρίως στο ΠΑΣΟΚ και το τελευταίο εξάμηνο και στη ΝΔ. Πρέπει να αντιληφθούν ότι η μη μεταρρύθμιση ισούται με μείωση μισθών και συντάξεων. Άρα μεταξύ των μεταρρυθμίσεων και των μειώσεων μισθών και συντάξεων, είναι σαφές ποιος είναι ο οδηγός για το αύριο.
Δημοσιογράφος: Ποια θα είναι η στάση σας απέναντι στο ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών;
Ντόρα Μπακογιάννη: Η δική μου θέση είναι ότι η Δημοκρατικής Συμμαχία είναι το μόνο κόμμα, το οποίο από την αρχή και ευθαρσώς έχει πει ότι θα συνεργαστεί. Οι άλλοι δύο το κρύβουν και θα εμφανιστούν την επόμενη των εκλογών με κάποιας μορφής συνεργασία. Εμείς έχουμε πει ότι θα συνεργαστούμε, αλλά υπό συγκεκριμένους όρους τους οποίους ανοικτά έχουμε πει στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα