Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Bίντεο ντοκουμέντο με την 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά

Μία σημαντική μαρτυρία, αλλά και ένα βίντεο ντοκουμέντο του ΑΝΤ1 για την 54χρονη γυναίκα που φέρεται να χαράκωνε μωρά έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Όπως είπαν στον ΑΝΤ1, οι γείτονες της 54χρονης είχαν κάνει δεκάδες καταγγελίες, αλλά η Αστυνομία περιοριζόταν στις συστάσεις.
Σοκάρει η μαρτυρία γυναίκας, που ζούσε απέναντι από την 55χρονη και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, όταν γέννησε.
Όπως είπε, στην αρχή η 55χρονη μούτζωνε και καταριόταν το μωρό από το μπαλκόνι της, αλλά στη συνέχεια πλησίαζε το σπίτι της γυναίκας. Μάλιστα, είχε προκαλέσει και φθορές!
Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 55χρονη κουνά επιδεικτικά μία πάνινη κούκλα με σχοινί δεμένο στο λαιμό της, και κάνει

άσεμνες χειρονομίες στους γείτονες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε χθες εντολή για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στην οποία υποβλήθηκε η γυναίκα η οποία κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του Δρομοκαΐτειου έκριναν ότι η 55χρονη χρήζει νοσηλείας και για το λόγο αυτό αποφάσισαν τον εγκλεισμό της.
Η γυναίκα, όπως ενημέρωσε το δικαστήριο αστυνομικός, βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο ΨΝ Δρομοκαΐτειο καθώς οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει νοσηλευόμενη στο ίδρυμα 48 ώρες προκειμένου να την παρακολουθήσουν και να σχηματίσουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση της.
Η 55χρόνη κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, κατηγορίες που αρνείται.
Eίχε διαπράξει 4 επιθέσεις
Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, η 55χρονη έχει διαπράξει συνολικά τέσσερις τέτοιες επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων μέσα στο χρονικό διάστημα ενός έτους.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι ενώ τα υπόλοιπα τρία έγιναν πρόσφατα και φάνηκε πως είχε σκοπό να κλιμακώσει τις επιθέσεις της αφού οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν το εμπορικό κέντρο της περιοχής μετά από σχετικές καταγγελίες, την εντόπισαν και την προσήγαγαν.
ΒΙΝΤΕΟ
dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα