Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Κυπαρισσία: Μουσική και θέατρο για όλα τα γούστα στο "Τρενοτεχνείο" (αναλυτικό πρόγραμμα)

Δυνατές μουσικές και θεατρικές βραδιές για όλα τα γούστα προσφέρει στο κοινό της Κυπαρισσίας το "Τρενοτεχνείο" και αυτό το καλοκαίρι.
Την προσεχή Παρασκευή 20 Ιουλίου η Πάολα μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη θα βρίσκονται στο "Τρενοτεχνείο" για να μεταφέρουν τον παλμό τους από τις αθηναϊκές πίστες. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μ.μ., η συναυλία ξεκινάει στις 9.30 μ.μ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ στην προπώληση (viva.gr) και 20 ευρώ στην πόρτα. Τηλέφωνο για VIP κρατήσεις τραπεζίων: 6907-097370.
Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου θα εμφανιστεί στο "Τρενοτεχνείο" ο Κωστής Μαραβέγιας, και την

επομένη θα ξεκινήσει το ΛΑΑΣ festival 2018.
Την Τετάρτη 25 Ιουλίου θα δοθεί η παράσταση "Η Βεγγέρα" του Ηλία Καπετανάκη από την θεατρική ομάδα "Aherusia", και στις 26 Ιουλίου η παράσταση "Προμηθέας".
Το παραμύθι "Χάνσελ και Γκρέτελ" από το θίασο της Κάρμεν Ρουγγέρη θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, ενώ την Τετάρτη 1η Αυγούστου σειρά παίρνουν οι "Μέλισσες".
Μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 9 Αυγούστου ο πολύ αγαπητός Αλκίνοος Ιωαννίδης θα βρεθεί στη σκηνή του "Τρενοτεχνείου", ενώ το μέχρι τώρα ανακοινωμένο πρόγραμμα κλείνει την Παρασκευή 17 Αυγούστου με τους Λεωνίδα Μπαλάφα, Γεωργία Νταγάκη και Νίκο Καλογερόπουλο. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα