Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Η κάμερα τους «έπιασε» να ανοίγουν καταστήματα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής σε καταστήματα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
Οι κλοπές έγιναν ξημερώματα της Τετάρτης και ως δράστες συνελήφθησαν δύο άτομα, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλων κλοπών.
Σε βάρος του 30χρονου και του 39χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Μετά τις κλοπές οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έφτασαν στα ίχνη των δύο δραστών από πληροφορίες και υλικό κάμερας που είχε καταγράψει τη δράση τους.
Όπως αποδείχτηκε, αρχικά οι δύο δράστες διέρρηξαν στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας ένα κρεοπωλείο, από το οποίο αφαίρεσαν 10 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια

διέρρηξαν και δεύτερο κρεοπωλείο, από το οποίο αφαίρεσαν 50 ευρώ. Ακολούθως διέρρηξαν ιχθυοπωλείο, απ’ όπου αφαίρεσαν 5 ευρώ. Στο τέλος επιχείρησαν, χωρίς να τα καταφέρουν, να παραβιάσουν και ένα δεύτερο ιχθυοπωλείο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η δε αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. Β.Β. tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα