Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Πέμπτη

H μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα στους 34 βαθμούς
Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν παροδικές τοπικές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός όμως το μεσημέρι και απόγευμα στο βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 3 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά από 22 έως 36, στα νότια από 22 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 31, στα νησιά του

Αιγαίου από 22 έως 33, και στην Κρήτη από 21 έως 33.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το απόγευμα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα παρουσιάσουν εξασθένηση και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν παροδικά σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα φτάσουν τοπικά τα 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.  πηγή Meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα