Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Παραίτηση Κοτζιά: Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Αναταραχή έχει προκαλέσει η παραίτηση Κοτζιά στην κυβέρνηση με την αντιπολίτευση να κάνει τις δικές της δηλώσεις πάνω στο ζήτημα.
Αναλυτικότερα, το πρώτο σχόλιο της ΝΔ ήταν «Κυβέρνηση υπό διάλυση» ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε στο Twitter:
«Έλεγα ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να πειράξει τον Καμμένο και ας έχει εναλλακτική πλειοψηφία. Προφανώς ο Πάνος ξέρει πολλά...και όλοι καταλαβαίνουν ότι αν τον πειράξουν δεν θα διστάσει....Οι κατηγορίες του για κακοδιαχείριση κονδυλίων ήταν προειδοποίηση και έπιασε τόπο όπως φάνηκε...».
Παράλληλα, το ΚΙΝΑΛ με επίσημη ανακοίνωση του αναφέρει:
Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, στη Προσύνοδο των Ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος,

στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Το πουλόβερ ξηλώνεται.
Η παραίτηση Κοτζιά επιβεβαιώνει την κρίση που σοβεί στον Κυβερνητικό συνεταιρισμό.
Ο κ. Τσίπρας έκανε την επιλογή του.
Χέρι- χέρι με τον κ. Καμμένο πάνε στον γκρεμό!
Αλλά δεν θα πάρουν την χώρα μαζί τους.
Η Ράνια Σβίγκου, Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωση της στο Twitter αναφέρει:

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ τονίζει σε ανακοίνωσή του: «Η παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών δεν αποτελεί μόνο απόδειξη ότι για τον κ. Τσίπρα ισχύει το “νυν υπέρ πάντων ο Καμμένος”, αλλά πιθανότατα αναδεικνύει και τις επιμέρους επιδιώξεις και αντιθέσεις για το πώς η κυβέρνηση θα υπηρετήσει καλύτερα τα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια στην περιοχή. Γι’ αυτό το λόγο, μόνο τυχαίο, ίσως δεν είναι ότι αυτή η παραίτηση ήρθε μετά το ταξίδι του κ. Καμμένου στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα