Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Αποκαλύψεις από τον αστυνομικό: «Έτσι μου έκοψαν το αυτί»

Ο 34χρονος αστυνομικός μιλά με τους συναδέλφους του και τους εξομολογείται όσα έγιναν τα ξημερώματα στο διαμέρισμα στη Νίκαια.
Αρχικά αναφέρει πως πήγε στο εν λόγω διαμέρισμα γιατί είχε παρατηρήσει παράνομες δρστηριότητες τις οποίες θέλησε να εξιχνιάσει. Ωστόσο, δε δίνει απάντηση στο ερώτημα του γιατί δεν κάλεσε την Άμεση Δράση για βοήθεια.
Πιο αναλυτικά, τονίζει πως «…Προσπάθησα να φύγω αλλά η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ούτε πόμολο. Οι Πακιστανοί με χτυπούσαν συνεχώς με κλωτσιές, μπουνιές και τέλος με ακινητοποίησαν και με έδεσαν, ενώ με ένα μαχαίρι μου έκοβαν το αυτί. Όλα άρχισαν όταν την ώρα που επέστρεφα στο σπίτι μου κατάλαβα να γίνεται μία φασαρία κάτω από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Τους φώναξα "αστυνομία" και τότε αυτοί αρχικά μου επιτέθηκαν και μετά άρχισαν να τρέχουν…».
Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά την υπόθεση και παίρνει καταθέσεις από τους Πακιστανούς οι οποίοι

υποστηρίζουν ότι γνώριζαν τον αστυνομικό.
Επισημαίνεται πως η έρευνα του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων θα φτάσει σε βάθος, χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων αστυνομικών, ενώ θα ερευνηθούν τα τηλέφωνα τόσο των Πακιστανών όσο και του τραυματία αστυνομικού.
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πήγαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νίκαια, αφού πολίτης τους κάλεσε για βοήθεια, καθώς όπως τους είπε, άκουγε φασαρία και υπέθεσε ότι ήταν κλέφτες.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ όταν έφτασαν δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από τους αλλοδαπούς και αφού κατάφεραν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς, να ακινητοποιήσουν τους Πακιστανούς, ανέβηκαν στο διαμέρισμα και εκεί εντόπισαν άλλους έξι αλλοδαπούς και τον αστυνομικό σε άσχημη κατάσταση, ξυλοκοπημένο και δεμένο σε μια καρέκλα. dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα