Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Αλλαγές στην κυκλοφοριακή μελέτη Κυπαρισσίας

Αλλαγές στην κυκλοφοριακή μελέτη που εφαρμόστηκε το καλοκαίρι στην Κυπαρισσία προτείνει το Συμβούλιο της Δ.Κ. Κυπαρισσίας, με στόχο όπως σημειώνεται να αρθούν προβλήματα από συγκεκριμένες οδούς και να διευκολυνθεί η κυκλοφορία.
Μάλιστα χθες ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής το θέμα «Προτάσεις επί των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της Δ.Κ. Κυπαρισσίας» που αφορούσε τη συγκεκριμένη απόφαση, ωστόσο η συζήτηση αναβλήθηκε.
Οσον αφορά τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από το τοπικό συμβούλιο με την απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, αυτές έχουν ως εξής: «Οι οδοί Πονηροπούλου και Δημάρχου Κ. Πετρόπουλου να γίνουν διπλής κατεύθυνσης. Η Ελευθερίου Βενιζέλου να γίνει διπλής κατεύθυνσης σε όλο της το μήκος, μειοψηφούντος του κ. Σωτηρόπουλου Γεράσιμου, επίσης η οδός Ιωαννίδη να γίνει διπλής κατεύθυνσης σε όλο της το μήκος. Η οδός Ν. Καλαντζάκου από τη συμβολή της με την εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας έως

τη συμβολή της με την οδό Μέλιου να γίνει διπλής κατεύθυνσης. Η οδός Αν. Λαμπρόπουλου από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου, να γίνει μονόδρομος με κατεύθυνση προς την Ελ. Βενιζέλου. Η οδός Ντούφα από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου να γίνει μονόδρομος με κατεύθυνση προς την οδό 25ης Μαρτίου. Στην οδό 25ης Μαρτίου και στη συμβολή της με την οδό Ανωνύμου, “οικία Γούτα”, να επιτρέπεται δεξιά η κατεύθυνση των οχημάτων. Η οδός Νοσοκομείου στο ύψος των ΚΤΕΛ να αλλάξει κατεύθυνση. Η οδός Αναστασοπούλου και η οδός Γ. Καλαντζάκου έως τη συμβολή της με την ε.ο. να γίνει διπλής κατεύθυνσης σε όλο της το μήκος. Οι οδοί Αθ. Ιωαννίδη και Αν. Γεωργακόπουλου να παραμείνουν διπλής κατεύθυνσης όπως ήταν πριν την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης, διότι δεν υπάρχουν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των οδών».
Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα