Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Περιφέρεια Πελοποννήσου: 20.000.000 ευρώ για τον οδικό άξονα που ενώνει Φιλιατρά – Γαργαλιάνους

Εξελίξεις σχετικά με τον οδικό άξονα Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς σύμφωνα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το συγκεκριμένο έργο αναμένεται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Πρόκειται για έργο της τάξεως των 20.000.000 ευρώ και σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, με την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ η περιφέρεια «κάνει πράξη τη δέσμευσή της για ένα μεγάλο έργο πνοής για την Τριφυλία».
Συγκεκριμένα, η κα Νικολάκου μιλώντας για το ζήτημα σημείωσε: «Σε σχέση με τα «μικρά έργα» που ισχυρίζεται ο κ. Νίκας ότι υλοποιεί η Περιφερειακή αρχή, ενημερώνουμε τους

πολίτες ότι μια ακόμα δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη υλοποιείται. Εντάσσεται στο ΕΣΠΑ το έργο πνοής για την περιοχή της Τριφυλίας, ο δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι με προϋπολογισμό 20 εκατομμύρια ευρώ. Η συνέπειά μας, η αξιοπιστία μας και ο ειλικρινής διάλογός μας με τους πολίτες αποτελούν τις αρχές με τις οποίες πορευόμαστε».
Το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να παρουσιαστούν οι λεπτομέρειες του συγκεκριμένου έργου, το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημα ολόκληρης της Τριφυλίας. messiniapress

1 σχόλιο:

  1. Το ίδιο σημαντικοί είναι και οι υπόλοιποι οδικοί άξονες όπως οι: Παρρών - Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας - Καλού Νερού -Τσακώνας κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα