Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Παραιτήθηκε ο Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση

«Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.
Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Άμυνας ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μετά τη σύντομη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.
«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη», επεσήμανε και πρόσθεσε:
«Το θέμα της Μακεδονίας και του ονόματος για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη

συνεργασία. Για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για το αν οι ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι θα εξηγήσει τη στάση του αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 12:00 σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
Το σύντομο ραντεβού
Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 10:20 στο γραφείο του, φορώντας μπλε κοστούμι με γυαλιά ηλίου, ενώ οι ΑΝΕΛ ανακοίνωσαν ότι η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου θα λάβει χώρα μισή ώρα νωρίτερα, στις 12:00 αντί για 12:30. Στις 10:28 πέρασε την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Στις 11:15 το ραντεβού ολοκληρώθηκε και ο Πάνος Καμμένος έκανε δηλώσεις έξω από το Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα