Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Η εκδήλωση των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά η ετήσια εκδήλωση του προσωπικού των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας, το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο «Στεφανής».
Η τοπική κοινωνία έδειξε ότι είναι δίπλα στους αστυνομικούς και στηρίζει την προσπάθειά τους, αλλά και οι αστυνομικοί για ακόμη μια χρονιά έδωσαν φιλανθρωπικό τόνο στην εκδήλωσή τους, διαθέτοντας τα έσοδά της σε οικογένειες θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.
Ηταν μια βραδιά με πολύ κέφι και χορό, όπου οι αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις οικογένειες και τους φίλους τους.
Εκ μέρους των αστυνομικών ο Βασίλης Στρίγγας σημείωσε: «Καθημερινά είμαστε εδώ να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με αποτελεσματικότητα παρ' όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν». Ευχαρίστησε δε όλους για την παρουσία τους και τη στήριξή τους.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο διοικητής του ΑΤ Τριφυλίας Γιώργος Κρυοβρυσανάκης επισήμανε ότι συνήθως μιλάμε μόνο με αριθμούς, αλλά τους ανθρώπους τους ξεχνάμε, αυτούς που αγωνίζονται. Υπογράμμισε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, όπως γίνεται κάθε χρόνο, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες που έχουν πληγεί από διάφορα γεγονότα.
Από την πλευρά του, ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας έδωσε τις ευχές του σε όλους και τόνισε πως ως αστυνομικοί πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, γιατί μόνο έτσι μπορούν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Ζήτησε όμως και τη βοήθεια της κοινωνίας, τονίζοντας πως αν δεν βοηθήσει ο πολίτης η Αστυνομία δεν μπορεί να βελτιωθεί. Επίσης σημείωσε πως το 2018, όπως και το 2017, δεν υπήρχε βαριά εγκληματικότητα στο νομό, παρά μόνο μικροεγκληματικότητα.
Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας υπογράμμισε πως η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια ευκαιρία να συσφίγξουν τις σχέσεις τους οι εργαζόμενοι πέρα από την καθημερινότητα και την ένταση της δουλειάς.
Τέλος, ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας σημείωσε πως είναι όλοι εκεί για να τιμήσουν στο σύνολό του το οργανωμένο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τον κάθε αστυνομικό κατά μόνας, όπως και να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις οικογένειές τους για τα όσα υφίστανται κατά την τέλεση των καθηκόντων τους. Επισήμανε επίσης ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στην άσκηση των καθηκόντων τους. Κλείνοντας είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα προσφέρουν και ότι ο δήμος συνεργάζεται μαζί τους για το κοινό όφελος της κοινωνίας.
Στη συνέχεια αναφορά έγινε και στην οικονομική προσφορά που έκαναν τόσο από ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης με 1.000 ευρώ, όσο και ο εφοπλιστής Κώστας Αρνόκουρος.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας Αναστάσιος Δεληγιάννης, ο διοικητής του Α.Τ. Γαργαλιάνων Νικόλαος Γεωργακόπουλος, ο διοικητής της Π.Υ. Γαργαλιάνων Κώστας Γεωργακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Τριφυλίας Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, Γιώργος Λεβεντάκης και Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Αθανάσιος Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Τερζής και ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλης.
Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα