Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Sex tape «καίει» τον μουσικό R. Kelly: Συνευρίσκεται ερωτικά με 14χρονη


Αποκαλύψεις σοκ σε ντοκιμαντέρ: Ο τραγουδιστής R.Kelly κατηγορείται για παιδεραστία
Έχει κατατεθεί μήνυση κατά του 52χρονου τραγουδιστή, που απειλείται πλέον με σύλληψη
Ο Αμερικανός τραγουδιστής και παραγωγός R. Kelly,έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού, μετά την αποκάλυψη ενός sex tape που φέρεται να καταγράφει τη συνεύρεσή του με μια 14χρονη.
Το συγκεκριμένο βίντεο έπεσε στα χέρια του δικηγόρου Μάικλ Αβενάτι- που είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στη νομική κόντρα της με τον Ντόναλντ Τραμπ- ενώ ερευνούσε τις καταγγελίες πολλών «θυμάτων» του τραγουδιστή και το παρέδωσε στην εισαγγελία του Σικάγο.


Ο συνήγορος του Κέλι, Στιβ Γκρίνμπεργκ απέρριψε τις κατηγορίες κατά του πελάτη του. «Ουδείς από τις διωκτικές Αρχές ήλθε σε επαφή με μένα ή τον Ρ. Κέλι», είπε, προσθέτοντας: «στην εποχή των hashtags βιαζόμαστε πολύ να καταδικάσουμε». Σύμφωνα, ωστόσο, με πηγή στην εισαγγελία, που επικαλείται ο New Yorker, έχει κατατεθεί μήνυση κατά του 52χρονου τραγουδιστή, που απειλείται πλέον με σύλληψη.
Το βίντεο ντοκουμέντο είναι διάρκειας 45΄ και δεν έχει σχέση με εκείνο που κατατέθηκε στη δίκη του 2002 για κατοχή παιδικής πορνογραφίας κατά του τραγουδιστή, ο οποίος αθωώθηκε έξι χρόνια αργότερα. Το CNN μετέδωσε ότι είδε ένα αντίγραφο του sex tape κι επιβεβαίωσε ότι στις εικόνες διακρίνεται ένας γυμνός άνδρας να επιδίδεται σε σεξουαλικά παιχνίδια και να κάνει έρωτα με μια νεαρή γυναίκα, που αναφέρεται σε συνομιλίες ως «14χρονη».
Στις αρχές Ιανουαρίου το αμερικανικό δίκτυο Lifetime πρόβαλε ένα εξάωρο ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο "Surviving R. Kelly", στο οποίο αρκετές γυναίκες κατηγόρησαν τον μουσικό ότι παρέσυρε κορίτσια κάτω των 16 ετών, ώστε να υποκύψουν στις σεξουαλικές ορέξεις του, κακοποιώντας τα σωματικά και ψυχολογικά. Άλλα άτομα υποστήριξαν ότι ο τραγουδιστής γνωστών επιτυχιών, όπως το “I Believe I Can Fly”, χρησιμοποιούσε γυναίκες ως σεξουαλικές σκλάβες. Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ η δισκογραφική εταιρεία RCA διέκοψε τη συνεργασία της με τον μουσικό.
Δείτε βίντεο: Sex tape «καίει» τον μουσικό R. Kelly: Συνευρίσκεται ερωτικά με 14χρονη

    
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα