Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΗ: Πότε κάνουν πρεμιέρα τα πακέτα αλα κινητής - Εκπτώσεις ανάλογα με την διάρκεια σύμβασης

Έτοιμη να παρουσιάσει ελκυστικά πακέτα προς τους καταναλωτές είναι η διοίκηση της ΔΕΗ.
Τον Απρίλη πιθανότατα θα παρουσιαστούν από τη διοίκηση της ΔΕΗ τα νέα πακέτα προσφορών τα οποία αναμένετια να ιδιαιτέρως θελκτικά για τους καταναλωτές χαμηλής και μέσης τάσης. Η ΔΕΗ σκοπεύει να λανσάρει και πακέτα με συνδυαστικές υπηρεσίες.
Οι μειωμένες τιμές θα απευθύνονται σε όσους καταναλωτές επιλέξουν να υπογράψουν ετήσια ή διετή σύμβαση. Ουσιαστικά, πρόκειται για συμβάσεις παρόμοιες με εκείνες που εφαρμόζονται στην κινητή τηλεφωνία. Το ύψος των εκπτώσεων στο ρεύμα ενδέχεται να κυμαίνεται στο 10%, ανάλογα με τη διάρκεια της σύμβασης. Επίσης, ετοιμάζεται και νέο πακέτο υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης οικιακού εξοπλισμού (π.χ. υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι,

κλειδαράδες, κλπ.) με χαμηλή μηνιαία συνδρομή.
Τα νέα πακέτα θα έρθουν να προστεθούν στα αντίστοιχα του φυσικού αερίου µε 12µηνη ή 24μηνη διάρκεια παραμονής, τα οποία αφορούν οικιακούς πελάτες µε αυτόνομη θέρμανση ή αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας, οικιακούς πελάτες µε κεντρική θέρμανση αλλά και εμπορικούς πελάτες.
Τον επόμενο μήνα αναμένονται νεώτερα και από το… μέτωπο που αφορά στην τιτλοποίηση δύο πακέτων ανεξόφλητων οφειλών (συνολικού ύψους περίπου 1,5 δισ. ευρώ). Όπως έχει γίνει γνωστό το πρώτο θα περιλαμβάνει οφειλές έως 60 ημέρες και το δεύτερο από 90 ημέρες και πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα