Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Σημαντική διάκριση για το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

Σημαντική διάκριση για το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, το οποίο κατέλαβε την 3η θέση στο διαγωνισμό σατιρικού δεκαλέπτου, που έγινε στο πλαίσιο του 12ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς».
Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Πάτρα, όπου το ΤΕΘ παρουσίασε και τη φετινή του παραγωγή, το θεατρικό έργο «Αλίμονο στους νέους» σε σκηνοθεσία Γιάννη Αλεξανδρόπουλου, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού και ανοίγοντας τα φτερά του πέρα από τα όρια της Μεσσηνίας.
Σε ό,τι αφορά τον πανελλήνιο διαγωνισμό σατιρικού δεκαλέπτου, για το βραβείο κοινού, το ΤΕΘ κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση παρουσιάζοντας σε σκηνοθεσία Κώστα Λαού το απόσπασμα “Ο Οδοντίατρος” από το έργο "The good doctor" του Νιλ Σάιμον, ο οποίος

δραματοποίησε διηγήματα του Α. Τσέχοφ.
Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι η αρχική επιλογή έγινε ανάμεσα σε 125 συμμετέχοντες, από τους οποίους οι 10 επιλέχτηκαν για την τελική φάση όπου παρουσίασαν τη δουλειά τους.
Επίσης να σημειωθεί ότι φέτος το ΤΕΘ είχε επιλεγεί για τιμητική παρουσίαση, και έτσι παρουσίασε και την φετινή του παράσταση.   Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα