Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Οι 5 Πιο Ακριβές Ράτσες Σκύλων Στον Κόσμο

 Κέρι Μπλου Τεριέ
Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.
Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε σκύλο,προσπαθήστε να κάνετε πρώτα μια μικρή έρευνα.
Θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πάρα πολλές ράτσες για να διαλέξετε αλλά κι ότι κάποιες ράτσες είναι πιο ακριβές από τις άλλες.
Όχι μόνο σε ότι αφορά τα χρήματα που θα δαπανήσετε για την αγορά, αλλά και για την περιποίηση όπως και τα ιατρικά έξοδα.
Περιλαμβάνονται τα έξοδα αγοράς του σκύλου, τα έξοδα περιποίησης και το μέσο κόστος ιατρικής περίθαλψης.
1. Κέρι Μπλου Τεριέ
Mε τιμή αγοράς τα $600, ίσως αυτός ο σκύλος δεν σας φαίνεται τόσο ακριβός. Ωστόσο,εξαιτίας διάφορων προβλημάτων υγείας που μπορούν να προκύψουν, οι δαπάνες περίθαλψης μπορούν να ξεπεράσουν τα $7,000. Με την κατάλληλη φροντίδα, μπορούν εύκολα να υπερβούν τα 15 χρόνια ζωής.

2. Μεγάλος Δανός

Η τιμή των σκύλων της ράτσας Great Dane (Μεγάλος Δανός) υπολογίζεται στα $800. Είναι μεγαλόσωμοι και εύκολοι στην περιποίηση,όμως, αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα υγείας όπως οι μυοκαρδιοπάθειες. Ο μέσος όρος ζωής τους κυμαίνεται μεταξύ 7 εως 10 χρόνια. Το μέσο κόστος ιατρικής περίθαλψης υπολογίζεται στα $7,100.

3. Ορεινός Σκύλος Βέρνης

Η τιμή αγοράς ενός τέτοιου μεγαλόσωμου σκύλου που μπορεί να φτάσει τα 55 κιλά dogs είναι περίπου $800. Αυτή η ράτσα προδιαθέτει για αρκετά προβλήματα υγείας όπως η δυσπλασία ισχύου και αγκώνα, τα οποία μπορεί να σας κοστίσουν μέχρι και $6,500.

4. Γερμανικός Ποιμενικός
























Είναι γνωστά για τις ικανότητες τους στη φύλαξη κοπαδιών και η τιμή αγοράς τους κυμαίνεται στα $800. Μπορούν να ζήσουν μέχρι και 20 χρόνια, με μέσο κόστος περίθαλψης τα $20,500. Αυτό που στοιχίζει περισσότερο στην περίθαλψη τους είναι η αντιμετώπιση ασθενειών όπως η δυσπλασία ισχύου και αλλά και τα περιπρωκτικά συρίγγια.

5. Τσόου Τσόου

Η ράτσα Chow Chow χαρακτηρίζεται απο σκυλιά μεγαλόσωμα με χοντρή γούνα, η οποία τα κάνει να δείχνουν σαν λιοντάρια. Η τιμή αγοράς τους κυμαίνεται στα $900, η περιποίησή τους στοιχίζει περίπου $90, αλλά τα έξοδα περίθαλψης τους μπορεί να φτάσουν το ποσό των $11,000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα