Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Νέα τραγωδία στην οικογένεια Κένεντι: Νεκρή η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, σύμφωνα με τον σύζυγό της


Νεκροί πρέπει να θεωρούνται οι αγνοούμενοι από την Πέμπτη 40χρονη Μέιβ Κένεντι ΜακΚίν - εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι - και ο μικρός της γιος,όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media ο σύζυγος της ΜακΚίν, Ντέιβιντ.
Η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Άνι Άρουντελ, στο Μέριλαντ, τόνισε ότι έλαβε κλήση την Πέμπτη περίπου στις 16:30 τοπική ώρα, με αναφορά για δύο ανθρώπους σε ένα μικρό κανό ή καγιάκ στο Τσέζαπικ Μπέι. Διασώστες έφτασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις 19:00, τοπική ώρα, βρέθηκαν το καγιάκ και κουπιά, αλλά όχι οι αγνοούμενοι, ανέφερε η υπηρεσία.
Στη συνέχεια, με ανάρτησή του στα social media, o Ντέιβιντ ΜακΚίν, δήλωσε ότι οι Αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν μητέρα και γιο. «Παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ακτοφυλακής και τοπικών Αρχών, η έρευνα για τους δύο αγνοούμενους σταμάτησε» έγραψε ο ΜακΚίν, σημειώνοντας πως ως εκ τούτου μητέρα και γιος θεωρούνται νεκροί.
Ωτσόσο, όπως γράφει, οι έρευνες για τον εντοπισμό των σορών τους θα συνεχιστούν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια έχει απομονωθεί λόγω του κορωνοϊού στο εξοχικό τους σπίτι. Μητέρα και γιος έπαιζαν στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους βρέθηκε στη θάλασσα.
Η Μέιβ και ο 8χρονος Γιδεών μπήκαν σε κανό προκειμένου να πιάσουν την μπάλα από το νερό και έκτοτε εξαφανίστηκαν.

Η Μέιβ είναι η κόρη της Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, μεγαλύτερης κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1968 και ανιψιά του τέως προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1963.
Η οικογένεια Κένεντι, μια από τις μεγάλες οικογένειες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, έχει βιώσει πολλές τραγωδίες.
Ο Τζον Φ. Κένεντι (JFK) που διετέλεσε για τρία χρόνια πρόεδρος των ΗΠΑ δολοφονήθηκε στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963.
Τον Ιούνιο του 1968, ο μικρότερος αδερφός του Ρόμπερτ, με πιθανότητες να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες.
Ένας από τους γιους του Ρόμπερτ Κένεντι, ο Ντέιβιντ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα το 1984.
Το 1999, ο γιος του JFK σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του Κάρολιν και την αδελφή του Λορέν σε συντριβή αεροσκάφους στη Μασαχουσέτη.
Η Σίρσα Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, επίσης πέθανε πέρσι, σε ηλικία 22 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.
kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα