Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Τριφυλίας: Πρόσληψη 3 ατόμων στο Φορέα Κοινωνικής Προστασίας

Τρία (3) άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας» πρόκειται να προσληφθούν και εκδόθηκε η ανακοίνωση υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2020 για σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.
Συγκεκριμένα, οι θέσεις του ως άνω εποχικού προσωπικού ανά ειδικότητα έχουν ως εξής: 1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων για τη στελέχωση των παιδικών σταθμών (διάρκεια σύμβασης από την υπογραφή της και μέχρι 31/7/2021), 1 ΔΕ Μαγείρων για τη στελέχωση των παιδικών σταθμών (διάρκεια σύμβασης από την υπογραφή της και μέχρι 31/7/2021), 1 ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών για

τη στελέχωση του ΚΑΠΗ Φιλιατρών (διάρκεια σύμβασης 8 μήνες). Η υποβολή αιτήσεων ήδη ξεκίνησε και έχει συνολική διάρκεια 10 ημερών από τη δημοσίευση ή ανάρτηση της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος της Υπηρεσίας.
Για ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου, καθώς και του ΑΣΕΠ, όπου και θα βρουν τα έντυπα των αιτήσεων. Πληροφορίες από το Φορέα: Ελπίδα Σκλάβου, τηλ: 2761022255.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα