Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

78χρονος θετικός στον κορονοϊό νοσηλεύεται στην κλινική Covid 19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Εισήχθη χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και νοσηλεύεται στην κλινική αποκλειστικά για Covid ασθενείς ένας 78χρονος. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στην κλινική covid, μετά έναν 80χρονο που εισήχθη τις προηγούμενες μέρες.
Μέχρι σήμερα η κλινική covid του Νοσοκομείου έχει νοσηλεύσει συνολικά 4 περιστατικά, με ήπια συμπτώματα, ενώ το προσεχές διάστημα με την προσθήκη του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ θα μπορεί να νοσηλεύει και ασθενείς με κορονοϊό με βαρύτερα συμπτώματα, καθώς και διασωληνωμένους, αφού έρχεται η προμήθεια 6 κλινών, 6 αναπνευστήρων και 6 μόνιτορ για την παρακολούθησή τους.
Η διοίκηση Μπέζου κινήθηκε αστραπιαία προκειμένου να ενισχύσει το Νοσοκομείο με τον εξοπλισμό που απαιτείται για την κλινική covid 19. Oι διαδικασίες κινήθηκαν γρήγορα, με

αφορμή και τη γενική έξαρση των κρουσμάτων στη χώρα μας, προκειμένου το Νοσοκομείο Καλαμάτας να είναι ετοιμοπόλεμο ώστε να αντιμετωπίσει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του και να περιθάλψει περιστατικά covid 19. Mπορεί επιδημιολογικά στη Μεσσηνία τα νούμερα των κρουσμάτων να είναι πολύ χαμηλά, τα δεδομένα όμως αλλάζουν καθημερινά, με τον ιό να προσβάλλει όλο και περισσότερους συμπολίτες μας. “Ο Κορονοϊός δεν περιμένει. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ¨, δηλώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπεζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα