Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Φώφη Γεννηματά: Κλείνει σε ένδειξη πένθους η Βουλή, «παγώνει» το νομοθετικό έργο, λουλούδια στο έδρανο της


Κλειστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μείνει η Βουλή έπειτα από συνεννόηση των κομμάτων σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο οποίος δήλωσε πως έχει την έγκριση του πρωθυπουργού.
Όπως ανέφερε: «Η σημερινή συνεδρίαση ξεκινάει και τελειώνει υπό την καταθλιπτική σκιά, της εκδημίας της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του ΚΙΝΑΛ και διακεκριμένης κοινοβουλευτικού. Η θλίψη και η συντριβή, αντιπροσωπεύοντας πιστά είμαι βέβαιος σύσσωμο τον ελληνικό λαό, μας επιβάλλει να αποφασίσουμε στοιχειωδώς τη διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου για αυτή την εβδομάδα. Συμφωνήσαμε να παγώσει το έργο αυτή την εβδομάδα.
Συνομίλησα με τον πρωθυπουργό και συμφωνήσαμε να παγώσει το νομοθετικό έργο και με τα λοιπά κόμματα συμφωνήσαμε. Θα συνεννοηθούμε για την επόμενη εβδομάδα. Η Βουλή γίνεται κοινωνός του τραγικού νέου. Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας θα τιμήσουμε τη μνήμη μιας σημαντικής πολιτικού, άξιας γυναίκας, αφοσιωμένης μητέρας, αγαπητής συναδέλφου. Μιας πολιτικού που παρά την τεράστια δοκιμασία μέχρι την τελευταία στιγμή στα μάτια όλων και δεν είναι οξύμωρο, ήταν φέρελπις».
Στη μνήμη της κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στο έδρανό της ο πρόεδρος της Βουλής άφησε λουλούδια στη μνήμη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα