Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Δήμος Τριφυλίας: Συγκαλείται σε συνεδρίαση η Ο.Ε. την Τρίτη


Σε μικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση συγκαλείται για την Τρίτη και ώρα 13:00 η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τα θέματα, όπως αναγράφονται στην πρόσκληση, έχουν ως εξής:
1) Παράταση (2η) δωρεάν παραχώρησης προς χρήση του με αριθ. κυκλοφορίας ΚΗΗ-1847 κλειστού απορριμματοφόρου οχήματος, μάρκας IVECO, του Δήμου Αθηναίων προς το Δήμο Τριφυλίας
2) Απόδοση λογαριασμού του αριθ.882/2021 χρηματικού εντάλματος προπληρωμής, με υπόλογο τον Αλεξόπουλο Δημήτριο του Παναγιώτη
3) Έγκριση Πρακτικού Ι σχετικά με τον έλεγχο της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής των συμμετεχόντων στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια και Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικής χαράς του Δήμου Τριφυλίας»
4) Καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια υλικών οδοσήμανσης – ονοματοδοσίας οδών Δήμου Τριφυλίας»
5) Έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) – Τακτοποιητικός, του έργου με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ανδρέα Φιλιατρών» (Α.Μ. 122/2017).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα