Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Δριμής για δημοτική αρχή Τριφυλίας: “Να φύγουν μια ώρα γρηγορότερα”


«Η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν είναι να φύγουν μια ώρα γρηγορότερα», τονίζει ο Δημήτρης Δριμής με αφορμή την φωτιά στο Αλιμάκι για την Δημοτική Αρχή Τριφυλίας.
Συμπληρώνοντας πως είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Αναλυτικά ο κ. Δριμής αναφέρει «Για άλλη μια φορά , φωτιά στο Αλιμάκι. Κάθε άνοιξη, κάθε φθινόπωρο τα ίδια! Η παράνομη χωματερή του Δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι φλέγεται από το πρωί της Παρασκευής 13/5/22. Οι καπνοί σκέπασαν τη ΔΕ Αετού. Έφτασαν μέχρι το Μελιγαλά, αλλά και τις Ράχες και το Καλό Νερό.
Τα σκουπίδια «χωνεύονται», το περιβάλλον δηλητηριάζεται, η ανθρώπινη υγεία επιβαρύνεται, οι άνθρωποι της περιοχής πνίγονται από τους καπνούς, η ποιότητα της αγροτικής παραγωγής υποβαθμίζεται. Η δημοτική αρχή Λεβεντάκη και συνοδοιπόρων είναι υπόλογη. Οι συνεχείς υποσχέσεις/δεσμεύσεις τους, για προσωρινή και περιβαλλοντικά αποδεκτή διαχείριση των απορριμμάτων αποδείχτηκαν λόγια του αέρα. Μηδέν εις το πηλίκον! Ανεπαρκείς διοικητικά!
Επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον! Η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν είναι να φύγουν μια ώρα γρηγορότερα.
Ελπίζουμε οι δημόσιες αρχές να σβήσουν σύντομα τη φωτιά, που «πνίγει» τους κατοίκους, τους επισκέπτες και το περιβάλλον της περιοχής.
Υ.Γ. Διαχειριστήκαμε, οι συνεργάτες μου και εγώ ως Δήμαρχος, το ΧΑΔΑ Κοπανακίου για οκτώ (8) χρόνια, ενώ αποκαταστήσαμε το ΧΑΔΑ Αετού. Φωτιά δεν έπιασε, όπως προκύπτει και από το αρχείο της Πυροσβεστικής Κυπαρισσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα