Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Προσλήψεις “εξπρές” διοικητικών υπαλλήλων στον ΕΛΓΑ


Ο ΕΛ.Γ.Α. θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις προσωπικού για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, τεσσάρων (4) υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Διοικητικών – Οικονομικών με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, προκειμένου να ενισχυθεί η διεκπεραίωση των διοικητικών λειτουργιών στην Κεντρική Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α., που προέκυψε από τις εκτεταμένες ζημιές που σημειώθηκαν σε όλη την επικράτεια από πλημμύρες, παγετούς και πυρκαγιές.
Η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει κατά φθίνουσα σειρά με βάση το βαθμό τίτλου σπουδών και επί ισοβαθμίας με το έτος κτήσης του τίτλου σπουδών. Αν οι υποψήφιοι και πάλι ισοβαθμούν, προηγείται ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησής του, ενώ, αν εξαντληθούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, η μεταξύ τους σειρά καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΠΕ Διοικητικών-Οικονομικών) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : m.mataragka@elga.gr μέχρι την Παρασκευή 23 – 09 – 2022. Η ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα