Σελίδες

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

"1η Μαρτίου: 24 ώρες χωρίς εμάς" .....

Με κεντρικό μήνυμα "Την πρώτη Μαρτίου δεν ξοδεύουμε ούτε ένα ευρώ, για 24 ώρες δεν κάνουμε καμία αγορά",Ελληνες και μετανάστες συμμετέχουν στην "Πρώτη Μαρτίου 2010 - 24 ώρες χωρίς εμάς", μια πρωτοβουλία ...

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαρτίου 01, 2010

    Η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε, γιατί την 1... Περισσότεραη Μαρτίου του 2005 τέθηκε σε ισχύ στη Γαλλία ο "κώδικας εισόδου και παραμονής των ξένων και του δικαιώματος ασύλου".

    "Είναι ένας νόμος αντίθετος προς τη γαλλική κουλτούρα. Ο νόμος καθορίζει ποιος μετανάστης θα παραμείνει και ποιος θα απελαθεί με βάση τις γνώσεις του, τις δεξιότητές του, ακόμα και βάσει της σωματικής του διάπλασης. Ο μετανάστης δεν αντιμετωπίζεται ως άνθρωπος, αλλά σαν οικονομικό μέγεθος”, τονίζει ο συγγραφέας των βιβλίων "Ανοιχτή επιστολή από ένα παιδί μεταναστών" και "Πολεμικό ημερολόγιο ενός ειρηνιστή" και πρωτοπόρος της κίνησης στη Γαλλία, Ναντίρ Ντεντούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαρτίου 01, 2010

    Δεν ξοδεύουμε ούτε ένα ευρώ για 24 ώρες. Καμία αγορά την 1η Μαρτίου. Με αφορμή το πανευρωπαϊκό κίνημα για τους μετανάστες "1η Μαρτίου - 24 ώρες χωρίς εμάς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα