Σελίδες

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010


Ηττα της Εθνικής από τη Σενεγάλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2010 19:19
Web-Only

Το πρώτο τεστ της Εθνικής εν όψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο. Η ομάδα του Οτο Ρεχάγκελ ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Σενεγάλη, στο «Πανθεσσαλικό» Στάδιο. Το χειρότερο; Η Εθνική Ελλάδας είχε μέτρια απόδοση και ουδέποτε έπεισε ότι μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Η Σενεγάλη έκλεισε τους διαδρόμους, οι ποδοσφαιριστές της έτρεξαν ακατάπαυστα και παρά τις αλλαγές του Γερμανού προπονητή, ο ρυθμός απουσίαζε σταθερά από τις κινήσεις της ελληνικής ομάδας. Απόλυτη αποτυχία. Πώς θα έρθει το καλό αποτέλεσμα με αντίπαλο τη Νιγηρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Ο Ρεχάγκελ έκανε όσες αλλαγές εδικαιούτο, αλλά οι κυνηγοί αποδείχθηκαν ...άκαπνοι. Τίποτα δεν έκαναν. Με μόνη εξαίρεση μια ωραία πάσα ( στο 0-0) του Καπετάνου στον κενό χώρο, πάσα που δεν αξιοποίησε ο Σαμαράς.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, επήλθε η κατάρρευση. Η Σενεγάλη στο 71' έκανε το 0-1 με ωραία ενέργεια του Νιάνγκ (ελίχθηκε ανάμεσα στους Κυργιάκο -Σπυρόπουλο και με πλασέ νίκησε τον Χαλκιά). Το 0-2 έγινε στο 81' με δυνατό χτύπημα φάουλ του Ν' Ντο. Η Σενεγάλη θα μπορούσε να διευρύνει τη νίκη της στο 89', αλλά ο Χαλκιάς αντέδρασε σωστά και απέκρουσε με το πόδι γερό σουτ του Ντιούφ. Τότε, η αντίπαλός μας ήταν άκρως επικίνδυνη στον τομέα των αντεπιθέσεων.

Συμπέρασμα: η Εθνική θέλει δουλειά. Οταν καλείται να φτάσει στη νίκη, όπως συνέβη στο παιχνίδι με τη Σενεγάλη, δυσκολεύεται. Της ταιριάζει ο ρόλος του αουτσάιντερ. Οι δε πειραματισμοί του Ρεχάγκελ, δεν βγήκαν στην πράξη!


Διαιτήτευσε ο Σλόμινα ( Σλοβακία).

Κίτρινες: Καραγκούνης, Ντιαβαρά, Ν' Ντο, Σαλπιγγίδης.

Ελλάδα: Τζόρβας (46' Χαλκιάς), Σπυρόπουλος, Βύντρα , Τζιώλης, Κυργιάκος, Μόρας (69' Μάκος), Κατσουράνης, Καραγκούνης (46' Παπαδόπουλος Α. ), Σαμαράς (66' Χριστοδουλόπουλος), Χαριστέας(46' Σαλπιγγίδης), Καπετάνος (46' Γκέκας).

Σενεγάλη: Ν' Ντιαγέ, Ντιαβαρά, Φατί, Ντραμέ, Γκομίς (55' Ν' Ντο), Σ. Καμαρά (57' Ντιούφ), Ντιά (68' Μπα), Μανγκάν (77' Ντιακατέ), Ταβαρές (84' Τιουνέ), Νιάνγκ, Ντ. Καμαρά (46' Σόου).

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα