Σελίδες

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Σύσκεψη στα Φιλιατρά...........


Σύσκεψη στα Φιλιατρά για μετανάστες Το θέμα των μεταναστών και ο τρόπος διαβίωσής τους στην πόλη των Φιλιατρών συζήτησαν το απόγευμα της Δευτέρας κάτοικοι της πόλης με εκπροσώπους του δήμου, παρουσία του δημάρχου Αλκη Ξύγκα.
Τώρα τι αποφάσεις πάρθηκαν......ο Θεός και η ψυχή τους!!!!!!
Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα Κε Δήμαρχε!!!!!!!!!
Πότε θα το μάθετε επιτέλους......

ΣΧολιάζει ο Αλχημιστής

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΜαρτίου 05, 2010

    Κύριε Δήμαρχε πολύ καλά τόσο εσείς όσο και οι εκπρόσωποι σας και οι κάτοικοι μαζευτήκατε για να δείτε τι θα κάνετε με όλους αυτούς τους αλλοδαπούς που έχουν κατακλήσει και υποβαθμίσει την πόλη μας. Μια φορά κι έναν καιρό περπατούσαμε χωρίς να φοβόμαστε ότι ώρα και να ήταν. Τώρα όμως πριν ακόμη σουρουπώσει κλειδαμπαρωνόμαστε στα σπίτια μας βάζοντας λουκέτα,σύρτες, αλυσίδες και ότι άλλο υπάρχει προκειμένου να αισθανθούμε ασφαλείς μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.
    Μήπως θα έπρεπε όμως να κάνετε και μια ανάλογη σύσκεψη και γιατί όχι και να στήσετε και μπλόκο κλείνοντας το γεφύρι καρμανιόλα του Λαγκουβάρδου προκειμένου να επισκευαστεί; Πόσοι συμπολίτες μας θα πρέπει να σκοτωθούν ακόμη προκειμένου να ευαισθητοποιηθείτε και να απαιτείσετε είτε από την Νομαρχία είτε από το αρμόδιο Υπουργείο να το επισκευάσει; Και αν όλοι αυτοί οι αρμόδιοι δεν ακούσουν τις φωνές σας να αναλάβετε να το επισκευάσετε εσείς μόνοι σας σαν Δήμος ή και σε συνεργασία ακόμη με τον Δήμο Γαργαλιάνων.

    Ελένη Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα