Σελίδες

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

7ου All Star Game .... Γιορτή χωρίς κόσμο




Οι διοργανωτές του 7ου All Star Game προσπάθησαν να δώσουν φαντασμαγορικό τόνο με φλόγες, εκτόξευση γυαλιστερών κομφετί και χορευτική μουσική, αλλά η απουσία θεατών από τις εξέδρες του γηπέδου στο Ελληνικό πάγωσε την ατμόσφαιρα. Κάτι που επισήμανε και ο Κατσουράνης που διακρίνεται στο στιγμιότυπο

Το σκηνικό που είχε στήσει η ΕΠΟ χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ελληνικού θύμιζε γιορτή ποδοσφαίρου. Γιορτή χωρίς καλεσμένους, όμως. Μπορεί όλα τα «αστέρια» του ελληνικού πρωταθλήματος να παρέστησαν στο 7o All Star game (απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Ντάρμπισιρ, Φραγκουλάκης, Καραγεωργίου), να υπήρχαν γυαλιστερά κομφετί και ο DJ να έπαιξε ξένες ρυθμικές επιτυχίες, στις εξέδρες, όμως, μετά βίας συγκεντρώθηκαν 500-600 φίλαθλοι. Παρά το γεγονός ότι η είσοδος ήταν 10 ευρώ, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε και η παγερή εικόνα της εξέδρας πάγωσε τους διοργανωτές, οι οποίοι ούτε πρόβαλαν ιδιαίτερα την εκδήλωση ούτε και σκέφτηκαν να επιλέξουν επαρχιακό γήπεδο, όπου οι φίλαθλοι διψούν για μπάλα. Το θέαμα ήταν λυπηρό και για τους παίχτες, με τον Κατσουράνη να ξεσπάει: «Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η γιορτή. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν υπάρχει κανένας στο γήπεδο». Ο προπονητής των Ελλήνων, Νίκος Νιόπλιας, τόνισε: «Ηταν καλή διοργάνωση, όμως έπρεπε να γίνει σε άλλο γήπεδο. Ισως ήταν καλύτερα να διεξαχθεί στην επαρχία». Ενώ οι προπονητές των ξένων, Φερνάντο Σάντος και Εκτορ Ραούλ Κούπερ, συμφώνησαν πως «δεν ήταν καλή επιλογή ημέρας, λόγω του Πάσχα».

Ο αγώνας, βέβαια, έκρυβε ανατροπές και συγκινήσεις. Οι Ελληνες κέρδισαν 4-2, με γκολ των Καραγκούνη (16΄), Παπάζογλου (47΄), Αναστασάκου (64΄) και Μπάρκογλου (68΄). Ενώ τα τέρματα των ξένων σημείωσε ο Σισέ (32΄ πέν., 40΄). Στο 20΄ ο Φερνάντεζ απέκρουσε πέναλτι του Αβρ. Παπαδόπουλου, ενώ οι Σκόκο (22΄) και Παπάζογλου (42΄) είχαν από ένα δοκάρι.

«Ξεφύγαμε από το στρες και το άγχος. Καλό είναι να κερδίζουμε ακόμη και στο τάβλι», σχολίασε ο Νίοπλιας, ενώ οι Σάντος και Κούπερ δήλωσαν χιουμοριστικά:»Μας πονάει αυτή η ήττα. Ελπίζουμε να μην «τρίζει η καρέκλα μας».

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Κατσουράνης και στον διαγωνισμό των πέναλτι νικητές αναδείχθηκαν, στις εκτελέσεις ο Μπλάνκο και στις αποκρούσεις ο Μπλάζιτς.

ΕΛΛΗΝΕΣ: Χαλκιάς (25΄ Τζόρβας, 51΄ Ανδριόλας), Βύντρα (41΄ Μανιάτης), Τζαβέλλας (41΄ Μαλεζάς), Αβρ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Καφές, Καραγκούνης (41΄ Μπάρκογλου), Νίνης (41΄ Κατσιαρός), Κουτσιανικούλης (41΄ Κονέ), Σαλπιγγίδης (41΄ Παπάζογλου), Μήτρογλου (41΄ Αναστασάκος).

ΞΕΝΟΙ: Φερνάντεζ (25΄ Ιτάνζ, 51΄ Γκσπούρνινγκ), Κοντρέρας, Λίνο, Νέτο, Μαϊστόροβιτς, Βιεϊρίνια (41΄ Ιβιτς), Σκόκο (41΄ Λούα Λούα), Γκαρσία, Ζιλμπέρτο (41΄ Κάλβο), Σισέ (41΄ Μουσλίμοβιτς), Κάμπορα (41΄ Τζόνσον).
ΠΗΓΗ:ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα