Σελίδες

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Παπαφλέσσας- ΧΩΡΑ- Γαργαλιάνοι-Φιλιατρά

γράφει ο Αλχημιστής


Τώρα αν θα μου πει κάποιος, τι σόι Δήμος είναι αυτός; Τι να του πω; ¨Ότι είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του Κωνσταντακόπουλου; Τι άλλο να σας πω;

Ότι θα είμαστε ο βορράς του νότου και άλλες τέτοιες κουταμάρες;
Ότι τάχα θα είναι καινούργιος δήμος και οι καινούργιες υπηρεσίες ή οι περισσότερες από αυτές, θα έρθουν στα Φιλιατρά;
Ή ότι θα κερδίσουμε τεράστια ποσά …..από την εισφορά υπέρ του δήμου που θα δίνη η Π.Ο.Τ.Α. ;
Ή ακόμα ότι θα γίνουμε δέκτες των τεράστιων προσφορών που θα κάνει ο Καπετάνιος;
Και πολύ περισσότερο ότι ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος με την τεράστια επένδυση που έκανε θα αναπτύξει την περιοχή μας;


Όχι δεν θα σας πω τίποτα από όλα αυτά!
Όχι γιατί είμαι βλάκας και, πιστεύω ότι μπορώ εγώ ή ο λαός της περιοχής να τα βάλει με τον γίγαντα (Κωνσταντακόπουλος) και
Ούτε πιστεύω ότι ο Κωνσταντακόπουλος και τα πληρωμένα (όπως φαντάζομαι!!!!!) παπαγαλάκια του, δεν θα βρουν επιχειρήματα για να πείσουν τους αφελείς……
όχι !!!!
Παιδιά έχουμε που σπουδάζουν! Και κάποτε… θα τελειώσουν!!!!!!


Όχι δεν θα σας πω, ότι μέχρι περίπτερο θα έχει μέσα η επένδυσή του! Και ούτε κόκαλο δεν θα περισσέψει για εμάς!!!!!!! Όχι.
Ούτε άλλες βλακείες.
Και ξέρετε γιατί;
Γιατί εγώ προέρχομαι από φτωχά, αλλά τίμια……… Και υποσχέθηκα σε αυτόν που δεν υπάρχει πλέον στη ζωή, ότι θα είμαι δίκαιος, θα υπερασπίζομαι το δίκιο με όποιο κόστος και, θα το έκανα αυτό, σαν ανταπόδοση για κείνον…… για την μνήμη του!!!!!!!


Δεν θα σας πω , γιατί θα το διαψεύσουν ότι κάποιο κέντρο Υγείας θα πρέπει να κλείσει(όχι δεν θα είναι το δικό μας , των άλλων θα είναι, γιατί εμάς μας αγαπάνε) για τι αμέσως θα πούνε: τι βλακείες , είναι αυτές; Ποιος τις λέει; Εδώ θα ανοίξουμε και στους Χριστιάνους και στην Καναλαπού καινούργια, των Φιλιατρών θα κλείσουμε;


Δεν θα σας πω, ότι θα κλείσει η εφορία, γιατί, τι να τις κάνουμε 2 ; Μια χρειαζόμαστε, καλύτερα να κλείσει η δική μας ….για να πληρώνουμε και…… λιγότερους φόρους θα πουν!


Δεν θα σας πω ότι θα κλείσει το δικαστήριο! Γιατί και εδώ ένα χρειαζόμαστε, καλύτερα να κλείσει το δικό μας …. Για να μην πηγαίνουμε και μέσα…. Ή εδώ η πόλη μεγαλώνει θα πουν, …. Μεγαλύτερο θα φτιάξουμε για να μας χωράει……όχι να το κλείσουμε!


Δεν θα σας πω ότι θα κλείσουν τα ΕΛΤΑ, η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, Η ΔΕΗ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, καλά το ΙΚΑ έχει ήδη κλείσει….. δεν έμεινε και τίποτα.


Αλλά όμως, μην στεναχωρείστε, θα μείνει η …. ΔΕΥΑΦ!!!!!!! και θα…..έρθουν, τι να σας πω, θα έρθουν πολεοδομίες, υπουργεία , γεφύρια και αεροπλάνα, λιμάνια και βαπόρια και όλα τα καλά του ΙΣΡΑΗΛ……..
Δηλαδή αν καταλάβατε καλά, μας Δουλεύουν, που λένε ψιλό γαζί….και


ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ! Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ –ΧΩΡΑΣ -ΠΥΛΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ!!!!!!
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ(ΦΡΑΓΜΑ ΚΛ.Π.) Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ (ΠΟΤΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ Ή ΑΧΙΛΛΕΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΝΕΡΟ! ΑΡΑ………………………………………………!!!!!!!!!!!!!!!


Μήπως ακούσατε τίποτα; Διαμαρτύρεται κανένας; Ε! μήπως ακούσατε κανέναν; Εγώ τίποτα!!!! Μούγγα!!!!!
Που είναι, εκείνοι οι Δημαρχαίοι που λέγανε τάχατες…. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ!!!!!
Γιατί όταν πρότεινε , ο Κος Σαπέρας, να συζητηθεί το θέμα, πριν από την ημερήσια διάταξη… να αποφασίσουμε τι μέτρα θα πάρουμε σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά μας, όλοι έκαναν το χαζό;
Αλλά ακόμα και τώρα, είναι βέβαιο, θα κάνουν τον Αμερικάνο……. Θα περιμένουν, τάχα μου, την επίσημη ενημέρωση…….
Μέχρι να περάσουν στην αρχή τα κρίσιμα εικοσιτετράωρα και να πιάσουν δουλειά …τα παπαγαλάκια… Μετά ξέρουν αυτά…. Θα τα καταφέρουν!!!!!!


Και δεν μας λένε γιατί η Κυπαρισσία τα κατάφερε; Έστω και έτσι.
Γιατί εμείς δεν μπορούσαμε; Δώσαμε τον αγώνα μας; Κάναμε ότι μπορούσαμε και ότι δεν μπορούσαμε;

Ντροπή σας Κύριοι Υπεύθυνοι….. θα είστε υπόλογοι στην ιστορία, η ευθύνη σας αιώνια!!!!! Προδώσατε την πόλη! Παραλάβατε πόλη και παραδίνεται δημοτικό διαμέρισμα!!!! Χωρίς έστω μια τουφεκιά για την τιμή των όπλων! Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ!!!!


Προτείνω να συσταθεί μια επιτροπή που θα διεκδικήσει έστω και τώρα να επαναφέρει τα πράγματα στην σωστή τους βάση! Στο κάτω – κάτω αν αυτό δεν είναι εφικτό, η Τριφυλία είναι μια. Κυπαρισσία –Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι και χώρα ακόμα ένας δήμος.

Σε περίπτωση που δεν μας ακούνε, απειλή αλλά και πραγματική, μαζική μετακίνηση όλων των πολιτικών δικαιωμάτων των Φιλιατρών, στην Κυπαρισσία, μέχρι την Ψήφιση του νόμου!!!!!!


ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΔΗΜΟΣ!!!!

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας επαληθευτει η ειδηση και θα δεις και θα γελάσεις. Θα γελασει καθε πικραμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα