Σελίδες

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΠΑΟΚ: Θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τα πάντα από τα πλέι οφ



«Εκεί θα κριθούν πολλά. Ο ΠΑΟΚ πάντως θα προσπαθήσει για το καλύτερο». Ο Βλάνταν Ιβιτς είναι αισιόδοξος για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα του στα πλέι οφ.

Την αισιοδοξία του αυτή εξέφρασε χθες ο Σέρβος μέσος του Δικεφάλου τονίζοντας: «Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει. Απομένουν δύο ματς για το φινάλε, θα κυνηγήσουμε τις νίκες για να πάρουμε πίσω τον βαθμό που χάσαμε από ΑΕΚ και Αρη».

Βέβαια ο άσος του ΠΑΟΚ δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες και αναγνωρίζει πως «υπάρχει ένα μικρό τουρνουά με έξι παιχνίδια που συμμετέχουν 4 καλές ομάδες. Οποιος θα είναι σε καλύτερη φόρμα και όποιος θα είναι προετοιμασμένος κατάλληλα εκείνη την περίοδο θα καταφέρει να πάρει τη 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ολοκληρώθηκε χθες το τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη μνήμη του Π. Κατσούρη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που παρακολούθησε τους τελικούς μαζί με τους Βρύζα και Κονσεϊσάο, δήλωσε: «Νιώθουμε ωραία όλοι όσοι είμαστε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εγώ προσωπικά βλέποντας τον συγκεκριμένο χώρο, που έναν χρόνο πριν ήταν χωράφια, σήμερα να έχει μεταμορφωθεί και να φιλοξενεί τόσα πολλά μικρά παιδιά. Είναι μεγάλο γεγονός για όλους μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής που οργάνωσαν αυτό το τουρνουά, που όπως όλοι είδατε στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι λίγο να φιλοξενείς 40 ομάδες και 800 παιδιά. Στόχος μας να γίνει ακόμη καλύτερο στο μέλλον».
ΠΗΓΗ:ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα