Σελίδες

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Το θέμα των διοδίων φέρνουν στη Βουλή με ερώτησή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

... με αφορμή - όπως αναφέρουν - τη συνεχιζόμενη αυθαιρεσία και παράνομη συμπεριφορά της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» σε βάρος των οδηγών που αρνούνται να πληρώσουν το τέλος των διοδίων.

Στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς τους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αναφέρουν:
«Οι έξω από κάθε νομιμότητα πρακτικές της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» αναδείχτηκαν πρόσφατα με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο (6/4/2010) που δημιούργησαν υπάλληλοι της εταιρείας σε βάρος του Γιώργου Θεοδωρόπουλου και της οικογενείας του και τη μήνυση που κατέθεσε ο ίδιος, όταν αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο διέλευσης στο σταθμό των διοδίων Λεπτοκαρυάς στην Πιερία. Η εταιρεία, σύμφωνα και με άλλες καταγγελίες, απαιτεί παράνομα από τους πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν το τέλος διοδίων την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και την υπογραφή εντύπων, που εκδίδει η ίδια, για αποδοχή οφειλής. Επίσης η παράνομη και επί ώρες κατακράτηση των αυτοκινήτων στο χώρο του σταθμού εκτός από τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και την πρόκληση κυκλοφοριακής συμφόρησης, δημιουργεί ταυτόχρονα κίνδυνο για την ασφαλή κίνηση των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα