Σελίδες

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

ΑΕΚ: Εξι... πονοκέφαλοι για τη διοίκηση



ΕΘΝΟΣΠΟΡ 2/4/2010
Η νέα διοίκηση της ΑΕΚ ποντάρει πολλά στα χρήματα από την πώληση του Νάτσο Σκόκο για την υλοποίηση του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής σεζόν

Poker.gr: Παίξε Texas Hold’em στο πρώτο ελληνικό poker room
Tα 3 εκατ. ευρώ που «έπεσαν» στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την εξόφληση των υποχρεώσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος για το α’ 6μήνο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, αποτελούν, πράγματι, ένα «βήμα προόδου» για τη νέα διοίκηση της ομάδας, ωστόσο μπροστά σ’ αυτά που πρέπει να γίνουν για να επιστρέψει και πάλι η Ενωση σε... ήρεμα νερά, μοιάζουν... με σταγόνα στον ωκεανό!

Ο Σταύρος Αδαμίδης, οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ και φυσικά ο Πέτρος Παππάς θα κληθούν το επόμενο δίμηνο να δώσουν ουσιαστικές λύσεις σε 6 προβλήματα που... ακολουθούν την ΑΕΚ μέσα κι έξω από το γήπεδο. Το βασικότερο όλων έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Πέτρος Παππάς δεν είναι σε θέση να καλύψει εξ ολοκλήρου το μπάτζετ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, ο Νίκος Νοτιάς δεν πρόκειται να συνεχίσει στους ρυθμούς των προηγούμενων ετών και το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα «βάλει το χέρι στην τσέπη» για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το «χτίσιμο» μιας ομάδας που θα «χτυπήσει» πρωτάθλημα!

Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει μία υπεύθυνη απάντηση από τον Σταύρο Αδαμίδη στη συνέντευξη Τύπου που προγραμματίζει να δώσει μετά το Πάσχα... Εξίσου σημαντικό είναι και το ζήτημα που ‘χει προκύψει με τον... φευγάτο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός θέλει να εγκαταλείψει την ΑΕΚ, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση εύχεται να φέρει μία πρόταση που θα ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ! Τι θα κάνει, άραγε, ο Αδαμίδης αν η προσφορά για τον Σκόκο φθάνει στα 3 εκατ. ευρώ; Σημειώνεται ότι η νέα διοίκηση ποντάρει πάρα πολλά στα λεφτά από τον Αργεντινό για την υλοποίηση του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ράφικ Τζιμπούρ, Ισμαέλ Μπλάνκο. Οι δύο φορ της ΑΕΚ «κουβαλούν» τα δικά τους ξεχωριστά προβλήματα! Ο πρώτος πιστεύει ότι η παρουσία του στο Μουντιάλ με την εθνική Αλγερίας θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών συλλόγων προκειμένου να «δραπετεύσει» από την Ενωση, ενώ ο Μπλάνκο πιέζει την ΠΑΕ να τον... ανεβάσει στην υψηλότερη κλίμακα των συμβολαίων.

Empire AE: Η... αμαρτωλή της ιστορία απασχόλησε την «οικογένεια» της ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις με τον Χ. Κοζώνη. Το χρέoς της προς την Puma ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ και το τελευταίο 3μηνο δεν έχει ακουστεί κουβέντα για τη διευθέτηση του ζητήματος...

Εφορία: Μεγάλο «μέτωπο»! Η ΠΑΕ ΑΕΚ ελπίζει σε νέες ρυθμίσεις, καθώς οι οφειλές αγγίζουν τα 40 εκατ. ευρώ.

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Ο Σταύρος Αδαμίδης λέει όπου βρεθεί ότι ο προπονητής θα κριθεί στα πλέι οφ. Δηλαδή, αν αποτύχει η ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα απολυθεί, με τον Αδαμίδη να φέρνει έναν προπονητή ανάλογης αξίας. Διότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν αντέχει μέτριες λύσεις για μία ομάδα που λέει ότι θα «χτυπήσει» του χρόνου πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα