Σελίδες

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

΄Ετσι προστατεύεται ο Λαός.... Έτσι αμοίβεται ο κόπος του και οι αγώνες του....

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ομίλου Υγεία ανακοίνωσε χτες πως δεν θα μετακυλίσει στους ασθενείς τον ΦΠΑ που επιβάλλεται στις υπηρεσίες υγείας, συγκρατώντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο το κόστος στις ιατρικές πράξεις και στις διαγνωστικές εξετάσεις. Ετσι, το νοσοκομείο «Υγεία», τα μαιευτήρια «Μητέρα» και «Λητώ» και το «Παίδων Μητέρα», δεν θα επιβαρύνουν τα τιμολόγιά τους με τον ΦΠΑ που θα εφαρμοστεί απο την 1η Ιουλίου.


Γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής

Είχαμε μια ανησυχία, που δεν περιγράφεται! Θα αυξήσει το Λητώ, το Μητέρα και το Υγεία τα τιμολόγιά τους ή όχι;

Μια τεράστια προσφορά στον λαό εν μέσω οικονομικής κρίσης!!!!!!! Ενώ παίρνουν και το τελευταίο ευρώ από τον φουκαρά.... αυτοί μας πληροφορούν , ότι.... θα κάνουν την θυσία να απορροφήσουν τον Φ.Π.Α.......

Τέτοιες ουσιαστικές θυσίες κάνει ο ιδιωτικός τομέας της Υγείας, για τον φτωχό λαό!!!!!
Για να ξέρετε εσείς του ΚΚΕ, που όλο φωνάζετε 1200 βασικός και άλλα πολλά , όπως προσλήψεις , αποζημιώσεις και άλλα τέτοια και τους εξαγριώνονται και κάθε φορά επανέρχονται ...δριμύτεροι!!!! Γι αυτό σας λέω ! Μην τους εξαγριώνετε!

Σιγά –σιγά και λίγο – λίγο, με το μαλακό, να τους παρακαλέσουμε , να τους δώσουμε τα χρήματα και τα τιμαλφή, ας πάρουν όλα τα χρήματά μας και ότι άλλο έχει αξία , ας τα πάρουν όλα!

Μόνο να, αν θέλουν, ας μας αφήσουν, αν θέλουν, να ανασαίνουμε λίγο αέρα! Λίγο καθαρό οξυγόνο, για να μην πεθάνουμε! Αν θέλουν βέβαια! Και σιγά- σιγά , να τους το πούμε σιγά-σιγά, μην το πάρουν ανάποδα! Είμαι σίγουρος , αν τους καλοπιάσουμε, αν όχι σε όλους , στους πιο πολλούς τουλάχιστον, θα επιτρέψουν να ανασαίνουν. Έτσι θα δικαιωθούμε όλοι! Και θα είμαστε ευτυχισμένοι!!!!!!!

Θα μπορούμε τότε να ανασαίνουμε και έτσι να εξασφαλίσουμε, ότι πιο πολύτιμο υπάρχει. Την Ζωή!!!!! Δεν έχει σημασία αν δεν έχουμε τίποτα! Έτσι και αλλιώς δεν μας χρειάζονται! Θα έχουμε ότι μας χρειάζεται!

Θα έχουμε ότι μας αξίζει! ΑΚΡΙΒΩΣ! Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω!

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, αλλά και στον δήμο του Ραγκούση και του Βουδούρη, είναι τελείως συμπτωματική!!!!!!!)

5 σχόλια:

  1. ΔημήτρηςΙουνίου 04, 2010

    Εχεις δίκιο φίλε μου Αλχημιστή!!!! Απο τον καναπέ, δεν λύνονται προβλήματα!!!!!!!Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας για τις επιλογές μας! για τις όποιες επιλογές μας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ.... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ!
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ;
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ! Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΊ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο Μαρία! Όμως το έγκλημα συνετελέσθη! Ασέλγησαν οι μιαροί πάνω στο σώμα των Φιλιατρών! Οι ανάλγητοι!!! Οι ανιστόρητοι! Οι αγράμματοι εντολοδόχοι και εκτελεστές!!!!!
    Όμως ο λαός δεν ξεχνά! Τιμωρεί σκληρά.
    Όχι ψήφο, αλλά ούτε νερό σε όποιον τον πρόδωσε! Σε όποιον τον πλήγωσε! Σε όποιον έλκει την καταγωγή από….. κυπαρισσιώτη κατακτητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΙουνίου 05, 2010

    Συμφωνώ απόλυτα! Όπως δουλεύει κανείς αμοίβεται!!!!!!! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα