Σελίδες

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Δίνει και παίρνει το παράνομο στοίχημα λόγω Μουντιάλ... Αντιδήμαρχος έστηνε παράνομο τζόγο μέσα σε καφετέρια!

Δίνει και παίρνει το παράνομο στοίχημα, με την ευκαιρία και του Μουντιάλ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Νότιο Αφρική… Στην περιφέρεια, δεκάδες μαγαζιά κάθε είδους έχουν μετατραπεί σε άντρα του παράνομου τζόγου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, μόνο μέσα σε 48 ώρες, οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας εντόπισαν δύο καφετέριες στην Κόρινθο και το Λουτράκι όπου παιζόταν παράνομο στοίχημα!

Στο Λουτράκι, το εκτός νόμου παιχνίδι είχε στήσει ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος του δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας και ήταν πολύ γνωστός σε όλους τους συμπολίτες του! Στην Κόρινθο, «εγκέφαλος» του παράνομου στοιχήματος θεωρείται ένας 56χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου. Αντίθετα, στα χέρια των αστυνομικών έπεσε η 52χρονη υπάλληλος την οποία είχε χρίσει υπεύθυνη για την λειτουργία του καταστήματος!

Και στις δύο περιπτώσεις, το παράνομο στοίχημα σε βάρος του κρατικού μονοπωλίου του ΟΠΑΠ παιζόταν μέσω Ίντερνετ, με on line σύνδεση με τα μεγαλύτερα ξένα πρακτορεία. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τους υπολογιστές που βρήκαν και δεκάδες κουπόνια με ονόματα πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα