Σελίδες

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Στελέχη της ΝΔ στον ΛΑ.Ο.Σ. ... Επανόρθωση όσο αφορά τον Γ. Κανελλόπουλο, που δεν αφορά τον δικό μας Γιώργο.....

Εκ .....παραδρομής η καλή εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφία του δικού μας Γιώργου Κανελλόπουλου, υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, και νυν γενικού γραμματέα  στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ...... που βέβαια δεν ξέρει τίποτα!!!


Την προσχώρησή τους στον ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσαν επίσημα ο πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ Γ. Κανελλόπουλος και ο στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και πολιτευτής με τη ΝΔ Σ. Μακαρίου.

Μετά τη συνάντηση, με την οποία επισφραγίσθηκε η συμφωνία, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα νέα στελέχη του κόμματός του. «Με τον Γ. Κανελλόπουλο έχουμε δώσει μεγάλες μάχες την περίοδο που και οι δύο ήμασταν στην ΝΔ. Εκπροσωπεί την ΓΣΕΒΕΕ, της οποίας ήταν και πρόεδρος, μέλος της Κ.Ε της ΝΔ και πολιτευτής της ΝΔ. Από σήμερα θα δώσει τον αγώνα μαζί μας για μια Ελλάδα πιο ισχυρή και δυνατή», σημείωσε ενώ για τον κ. Μακαρίου τόνισε πως έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον ΛΑ.Ο.Σ. « Είναι και αυτός πνευματικό παιδί του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Γνωρίζει άριστα τον αθλητισμό και νομίζω ότι θα προσφέρει πολλά στην προσπάθεια που κάνουμε για ανάδειξη νέων δυνάμεων στο κόμμα μας», σημείωσε, καλωσορίζοντας και τους δύο στο κόμμα.
Πηγή: χρηματιστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα