Σελίδες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΠΑ.ΣΟ.Κ. για δήμους

Υπάρχει ενδιαφέρον από υποψηφίους
Η ενημέρωση για τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων για τις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ήταν το αντικείμενο της προχθεσινής συνεδρίασης της – σε διευρυμένη σύνθεση – Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ. Η ενημέρωση έγινε παρουσία της βουλευτού Φωκίδος Αφροδίτης Παπαθανάση και του μέλους του Οργανωτικού Τ. Παπαχαραλάμπους.

Όπως είπε στο «Θάρρος» ο γραμματέας της Ν.Ε. Χρ. Χριστόπουλος, η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων υποψηφιοτήτων και αυτοπροτάσεων λήγει την Κυριακή, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, χωρίς να δοθεί παράταση.


Τα ονόματα των ενδιαφερομένων αναμένεται να κοινοποιηθούν, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, στις Νομαρχιακές Επιτροπές αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Σύμφωνα με το κλίμα, οι περισσότερες από τις αιτήσεις υποψηφιότητας αναμένεται να υποβληθούν την Κυριακή, τελευταία ημέρα της προθεσμίας, κι αυτό γιατί τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά και οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προλάβει να κάνουν κάποιον κύκλο επαφών, βολιδοσκοπώντας τις δυνάμεις τους.

Όπως επίσης εκτιμάται, στην περίπτωση που δεν υποβληθεί κάποια πρόταση υποψηφιότητας για Δήμο, το θέμα θα επιλυθεί από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Χριστόπουλος είπε πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σε κάθε Δήμο, αρκεί να εκδηλώσουν στην πράξη αυτό το ενδιαφέρον. Παρατήρησε πως αυτή η διαδικασία αποτελεί μια πρώτη ανίχνευση για το ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι και πρόσθεσε πως θα ακολουθήσει διαβούλευση ως προς τις διαδικασίες που μπορούν να ακολουθηθούν, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η ανάδειξη των υποψηφίων έως τις 15 Ιουλίου. Χ.Χ.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

8 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουνίου 12, 2010

    Παλιό Παραμυθάκι μου, έγινες το μεράκι μου!!!!!!

    ψάξε, ψάξε, αμ δεν θα βρείς!!!!!! Ποιός είναι βλάκας να θέλει να πάρει βάρος που δεν μπορεί να το σηκώσει!

    Κλέφτες , λοπωδύτες, απατεώνες, λαμόγια.... Τζοχατζόπουλοι, Τσουκάτοι, Μαντέληδες, Κουτσόγιωργας και βάλε, πόσοι ακόμα κρύβονται, σαν βρεγμένες γάτες!!!!!Και πόσοι ακόμα θα βγούν; 100.000.000 η siemens και δεν εχει βρεθεί ακόμα ούτε τα δύο!!!!!! Πόσο απαλπισμένος πια, μπορεί να είναι κανείς........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧριστίναΙουνίου 12, 2010

    Πριν σου στείλει ο Θεός το σταυρό που σηκώνεις, τον κοίταξε με τα πάνσοφα μάτια Του, τον εξέτασε με την λογική Του, τον έλεγξε με την
    ατελείωτη δικαιοσύνη Του, τον θέρμανε στην γεμάτη αγάπη καρδιά Του, τον ζύγισε καλά με τα στοργικά Του χέρια, μη τυχόν και πέσει βαρύτερος απ' όσο μπορείς να σηκώσεις. Τατούλης και Μανώλης!!!!!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του! Τι άλλο θα δούμε!!!!! Η ανανέωση.....προ των Πυλών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρο στα κόμματα! Μαύρο σε όσους τα στηρίζουνζ! Αυτοί φταίνε που μας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις! Αυτοί φταίνε που χρεοκοπήσαμε! Μαυρο στις παραδουλεύτρες των κομμάτων! Μαύρο, στους ανίκανους που θέλουν να μας εξαπατήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια εποχή πέρασε ανεπιστρεπτί!
    Μια άλλη έρχεται φοβισμένη!
    Σε μας έλαχε να της δώσουμε ελπίδα!

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

    Ν Α Ι Σ Τ Ο Υ Σ Ν Ε Ο Υ Σ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ!

    Ο Χ Ι Σ Τ Α Κ Ο Μ Μ Α Τ Α !!!!

    Ν Α Ι Σ Τ Ι Σ Α Ξ Ι Ε Σ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι στις γυναίκες!
    Ναι στους νέους!
    Καινούργια πρόσωπα!
    Επιτέλους να αλλάξουμε, μήπως δούμε και εμείς άσπρη μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑνώνυμοςΙουνίου 14, 2010

    Μετά τα σκάνδαλα της κεντρικής κυβέρνησης, φως να πέσει και σε εκείνα της αυτοδιοίκησης... Εκεί να δεις βρώμα. Σε κάθε γειτονιά κι ένα λαμόγιο.
    Σκοτωμός θα γίνει τον Οκτώβριο από χιλιάδες σωτήρες οι οποίοι θα θελήσουν να μας σώσουν ως χρησμένοι υποψήφιοι δήμαρχοι και μέλη δημοτικών συμβουλίων.....
    Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑνώνυμοςΙουνίου 14, 2010

    Δεν τα θεωρώ σκάνδαλα αυτά που γίνονται στη τοπική αυτοδιοίκηση .Θεωρώ ότι γίνεται ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν εφαρμόζεται το πόθεν έσχες;
    Ω...ρε μανούλα μου!!!! Εκεί να δεις κλεψιές και απατεωνιές!Θα γελάσει και το περδαλό κατσίκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα