Σελίδες

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΑΣΟΚ

Ακόμη στην Αθήνα τα ονόματα υποψηφίων

Άγνωστο εξακολουθεί να παραμένει τρία εικοσιτετράωρα μετά τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση προτάσεων υποψηφιότητας για τις θέσεις των υποψηφίων δημάρχων και αντιπεριφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου, ποιοι έχουν προταθεί για τις θέσεις αυτές στη Μεσσηνία.

Κι αυτό, γιατί ακόμη δεν έχει κοινοποιηθεί η σχετική λίστα στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συνεδριάσει και να καταθέσει την πρόταση αξιολόγησής της. Αυτό οφείλεται, όπως συζητείται στους κομματικούς και μη κύκλους, στη δικαιολογημένη απουσία του γραμματέα της οργάνωσης, καθώς οικογενειακό του πρόσωπο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κατά άλλες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σήμερα, δεδομένου ότι τα χρονικά όρια στενεύουν και την Παρασκευή θα συνεδριάσει η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου, προκειμένου να κάνει και αυτή την αξιολόγησή της.

Κατά συνέπεια, το τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό, κυρίως για το ποιος θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Καλαμάτας. Στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του Χρ. Μαλαπάνη, ο οποίος φέρεται να δέχεται ισχυρές πιέσεις, χωρίς όμως να αποκλείεται οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα.

Στο μεταξύ, για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου του Δήμου Πύλου – Νέστορος θα πρέπει να συμπεριληφθεί και ο σημερινός δήμαρχος Νέστορος Τάσος Τσορώνης, ο οποίος αυτοπροτάθηκε ζητώντας τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος. Χ.Χ.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

2 σχόλια:

  1. Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα? Βαρβαρότητα φυσικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους Έλληνες ήρθε η ώρα της κοινωνικής και πολιτικής αφύπνισης. Πρέπει όλοι μας να αναλογισθούμε τις ευθύνες μας.Έχει ο καθένας μας ευθύνη ακόμα και όταν ψηφίζει. Αυτοί που μας κυβερνούν και βρίσκονται μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο είναι αυτοί που μας αξίζουν, γιατί είναι αυτοί που εμείς οι ίδιοι ψηφίζουμε ξανά και ξανά και ξανά...!Κάτι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να οδηγηθούμε στην .... Αφύπνιση των Ελλήνων!
    Μαυρίστε τους όλους! Είναι υποχρέωση το μαύρισμα των χρησμένων.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα