Σελίδες

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

“Βάλτε νέες και νέους ανθρώπους, δώστε λόγο και ρόλο στη νέα γενιά, γιατί μπορεί και θέλει. Κάντε τον “Καλλικράτη” μοχλό αλλαγής και ανάπτυξης.”

Έγραψα πριν μερικές μέρες για τον λόγο του Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Βουλή και την παραίνεση του να μπούνε νέοι άνθρωποι στην πολιτική λέγοντας μάλιστα ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία οι επόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα λόγια του ήταν χαρακτηριστικά

“Βάλτε νέες και νέους ανθρώπους, δώστε λόγο και ρόλο στη νέα γενιά, γιατί μπορεί και θέλει. Κάντε τον “Καλλικράτη” μοχλό αλλαγής και ανάπτυξης.”

Μου κάνει εντύπωση που σήμερα διαβάζω στο portal της “Ελευθεροτυπίας” για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για τον Δήμο Χανίων του Μανώλη Σκουλάκη.

Δεν έχω τίποτα με τον κ. Σκουλάκη ούτε καμία σχέση με τα Χανιά… αλλά διαβάζω το βιογραφικό του κ. Σκουλάκη

Γεννήθηκε το 1944

διετέλεσε

•Υφυπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων 1988-1989
•Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων 1989
•Υφυπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων 1993-1996 και το 1998
Αξιόλογος σε όλα του αλλά μήπως το ΠΑΣΟΚ και η επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων θα πρέπει να σταθεί και στην ανάδειξη νέων προσώπων και νέων ανθρώπων.

Για ποιο λόγο να ασχοληθεί κάποιος με την τοπική αυτοδιοίκηση όταν υπάρχουν άνθρωποι που μεταπηδούν από το Κοινοβούλιο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το αντίθετο. Βλέπουμε παντού τα ίδια πρόσωπα για πολλά χρόνια να κινούνται από πόστο σε πόστο, από υπουργείο σε υπουργείο.

Επιτέλους η νέα γενιά έχει να προσφέρει και αυτό το έχει καταλάβει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ας κάνει την τομή τώρα και ας αναδείξει νέα πρόσωπα είναι στο χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα