Σελίδες

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Eπιμένει για Ζιλμπέρτο η Λίβερπουλ

(Φωτογραφία: ACTION IMAGES ) ----------------     Λονδίνο Τον Ζιλμπέρτο Σίλβα θέλει η Λίβερπουλ για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Χαβιέ Μασκεράνο. Ο αργεντινός μέσος αναμένεται να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ και σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Ζιλμπέρτο είναι ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με την «Sun» ο Ρόι Χόντγκσον, που εκτός απροόπτου θα πάρει τη θέση του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Λίβερπουλ, θεωρεί πως ο Ζιλμπέρτο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το κέντρο της Λίβερπουλ.

Ο έμπειρος άσος του Παναθηναϊκού, άλλωστε, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και οι άνθρωποι της Λίβερπουλ καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

«Ο Ζιλμπέρτο είναι 33 ετών αλλά με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμα ολοκληρωμένοι μέσοι στον πλανήτη. Λόγω της κρίσης στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Χαβιέ Μασεράνο στην περίπτωση που ο αργεντινός αποχωρήσει» σχολιάζει η «Sun».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από www.sport.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΙουλίου 03, 2010

    Λίβερπουλ! η άλλοτε ποτέ κραταιά και περήφανη ομαδάρα..... Ξεπεσμός!!!! Μετά τον Κυργιάκο, τώρα ο Ζιλμπέρτο...
    Άλλες εποχές!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα