Σελίδες

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΦΥΛΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με το συνδυασμό «Τριφυλία Ισόρροπη Ανάπτυξη» Κώστας Κόλλιας θα συναντήσει τους Τριφύλιους της Αθήνας και θα τους απευθύνει προεκλογική ομιλία την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010, στις 6.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο ΑΚΡΟΠΟΛ, Πειραιώς 1, στην Ομόνοια. Ήδη εκτός από την ανοικτή πρόσκληση που απευθύνεται σε καθέναν Τριφύλιο που διαμένει στην Αθήνα για προσωπική επαφή και διάλογο με τον κ. Κόλλια η ομάδα που έχει αναλάβει το συντονισμό της εκδήλωσης επικοινωνεί μαζί τους προκειμένου να τους ενημερώσει και να τους προσκαλέσει στην εκδήλωση.

7 σχόλια:

  1. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ... Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...μη χασουμε τον ξου γκα-γκα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ. ΑΝ,ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ BLOGS, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ. ΑΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ κ. ΚΟΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ κ. ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ανώνυμε τόσο μεγάλη "εκτίμηση" έχεις για τον εαυτόν και την οικογένειά σου που θελεις να σου κάνει τηλέφωνο ο κος Κόλλιας; Επειδή μπήκε στο ψηφοδέλτιο κάποιος κατά την γνώμη σου ελλειπής Νεοδημοκράτης - που άλλωστε μπορεί να μπήκε και για λόγους σκοπιμότητας - σπάς την παράδοση 500 χρόνων και ζητωκραυγάζεις "ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"!!! Μωρέ πόσα μπράβο σου αξίζουνε;
    Φίλε κλεισε την πόρτα γιατί μπάζει κρύο.... παγώσαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Πέτρο μην σε ανησυχεί για την παράταξη τον άλλο μήνα που θα ανοίξουμε τα κρασιά θα καλέσουμε την επιλογή της Ν.Δ να τα δοκιμάσει και θα μας πεί την γεύση τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αμέσως εμφανές και στον πιό αδαή, ότι είσαι εμπαθής!
    Επειδή δεν έχετε σε τίποτα άξιο λόγου, να κατηγορήσετε τον κο Κόλλια, θρασύδειλοι όπως είστε, κρύβεσται πίσω από τον ανωνυμία σας και λέτε ότι λέτε!
    Ντροπή σας, παλιόπαιδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν χρειάζεσαι ντοκουμέντα... είναι ο ίδιος ο άνθρωπος ντοκουμέντο από μόνος του ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα