Σελίδες

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Νέα Δημοκρατία

Έρχεται σήμερα ο Ζώης, αντί Σαμαρά το Σάββατο

Αναβλήθηκε, τελικά, για το επόμενο διάστημα η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα. Όπως δήλωσε στο «Θ» ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Περ. Μαντάς, η αλλαγή στην ημερομηνία θεωρήθηκε επιβεβλημένη λόγω φόρτου εργασίας του κ. Σαμαρά. Πάντως, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και θα πάρει τη μορφή περιοδείας στη Μεσσηνία.


Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, σήμερα θα βρεθεί στην Καλαμάτα ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υφυπουργός Χρήστος Ζώης, ο οποίος έχει οριστεί από την κεντρική διοίκηση ως ο βουλευτής - συντονιστής για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Παράλληλα, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, συγκροτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο με επικεφαλής τον αναπληρωτή γραμματέα αυτοδιοίκησης και τέως βουλευτή, Δ. Σαμπαζιώτη, το οποίο θα περιοδεύσει σε όλο το νομό, αποτελούμενο από μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. και των ΔΗΜ.Τ.Ε. Μεσσηνίας, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και μέλη του κόμματος.

Από την άλλη πλευρά, μεταξύ των μελών και φίλων του κόμματος στο νομό συζητούνται ευρέως τα τελευταία γεγονότα που οδήγησαν στην απομάκρυνση, με παρέμβαση της Ρηγίλλης, του αντιδημάρχου Άριος Μπάμπη Σταθόπουλου. Μάλιστα, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που μεταφέρουν ένα κλίμα δυσαρέσκειας για τα όσα έγιναν απέναντι στο πρόσωπο του δημάρχου Παν. Νίκα, τον οποίο και κατηγορούν ότι άφησε ανεξήγητα να σέρνεται για ημέρες η συγκεκριμένη υπόθεση.

Το «Θ» ζήτησε από τον κ. Νίκα να σχολιάσει τα τεκταινόμενα με τον κ. Σταθόπουλο, αλλά δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Αρκέστηκε να παρατηρήσει ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα. Πρόκειται για γρατζουνίσματα τα οποία θα γιατρευτούν πλήρως. Όχι προς εμένα, αλλά προς το σύστημα εν γένει».

Του Αντώνη Πετρόγιαννη

3 σχόλια:

  1. ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣΟκτωβρίου 07, 2010

    ΚΥΡΙΕ,ΜΑΝΤΑ ΠΙΕΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΒΑΣΙΛΗ,ΑΛΚΗ,ΝΙΚΟ ΠΟΥΛΟ,ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΟΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, τον Νίκο τον Πούλο, σαν τι θα τον καλέσει;
    Τι εκφάζει; Ποιόν;
    Τέλος αφού έβαλαν τον ένα, γιατί θέλετε να βάλουν και τον άλλο; Μήπως πάνε ΔΥΟ-ΔΥΟ σαν τους Χιώτες για να σηκώνουν βάρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα