Σελίδες

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ενώνει το.. παζλ ο Δημ.Σωτηρόπουλος.....


Τρία ενωμένα κομμάτια παζλ σε χρώματα γαλάζιο, πράσινο και πορτοκαλί, όπου μέσα στο καθένα υπάρχουν  διαφορετικές ... απεικονίσεις: Αυτό θα είναι το έμβλημα του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας» με επικεφαλής το Δημήτρη Σωτηρόπουλο. Οπως μας ανέφερε ο άνθρωπος που το εμπνεύστηκε -ο οποίος θα είναι και ένα από τα νέα μέλη του συνδυασμού- ο συμβολισμός του εμβλήματος έχει ως εξής: Επιλέχθηκε το σχήμα του παζλ για να δοθεί έμφαση στην ένωση δυνάμεων, απόψεων, διαφορετικότητας, με κοινό όμως όραμα. Τριχρωμία, για να καταδειχθεί η πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού, η διαφορετικότητα που θα υπηρετήσει όμως το κοινό όραμα και την κοινή δράση, για το συμφέρον του νέου δήμου. Τέλος, 3 είναι οι βασικοί άξονες δράσης του συνδυασμού, όπως διαφαίνονται και από τις απεικονίσεις στα κομμάτια του παζλ: ο άνθρωπος, το περιβάλλον και τα τοπικά προϊόντα, καθώς και η ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

23 σχόλια:

  1. καλά θα τρελαθούμε; εδώ πάλευε πόσες εβδομάδες για το χρίσμα και κατάφερε και του το δώσανε και τώρα μας λέει ανεξάρτητος!!! σε βλάκες νομίζει ότι απευθύνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδιά σε παιδικό σταθμό είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λες Σωτηρόπουλε θα καταφέρεις να το συναρμολογησεις το παζλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.το χρισμα ποτε δεν το δεχτηκε! διαβαστε και καμια εφημεριδα....
    2.ειναι μοντερνο και πολυ προχώ!
    3.θα τα καταφερει ρε παιδια...που θα παει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρα πολύ ωραίο!!! Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε με το 1. 2. 3. μάλλον δεν διαβάζεις εφημερίδες.... Τα Σωτηροπουλέικα κόλπα δεν περνάνε πια στον κόσμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ... θα τα καταφέρει ρε παιδιά ... που θα πάει....
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ μεγάλος καημός!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μια γειτονοπούλα...Οκτωβρίου 02, 2010

    μπράβο παιδί μου Δημητρό μου θύμισες τα παιδικά σου χρόνια τότε που παιδάκι με τα κοντά παντελονάκια έπαιζες με το παζλ σου, που σου είχε πάρει δώρο η νονά σου.... πάλευες να το φτιάξεις... αλήθεια πόσο πολύ θύμωνες όταν δεν μπορούσες και θυμάμαι έλεγες "όσι δεν θα του πελάσει εγώ θα το φτιάτσω"... και με την επιμονή μου και την υπομονή σου τα κατάφερνες.... Αχ τι μου θύμησες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχος θα είναι ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος!!!!
    ΌΛοι μαζί, να τον στηρίξουμε για το μέλλον των παιδιών μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκπροσωπος του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ δημαρχος? φιλε σε αλλο πλανητη ζεις οτι και να κανει ο μιμης και με τον χαρακτηρα που εχει.... ουτε κλητηρας δεν παει στο δημαρχειο αλλωστε τα γκαλοπ του δινουνε μεχρι 35% οχι παραπανω δημαρχος θα ειναι ο ΚΟΛΛΙΑΣ απο την πρωτη κυριακη και ανετα οπως λενε τα γκαλοπ με 55%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. poia gkalop to lene?egw den eida pouthena kanena...vlepei thn htta na erxetai o Kollias k prospathoun me ftiaxta gkalop na kerdisoun psifous...o Swthropoulos tha kerdisei giati poly apla exei na prosferei ston topo se antithesh me ton Kollia pou thymatai ta Filiatra 10 meres ton xrono,otan k erxetai gia diakopes k gia ouza!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ!!!!!!!
    ΞΕΧΑΣΑΝ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΟΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥΣ.....
    ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ....ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.... ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΡΑΡΑ......
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...
    Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ!!!!!
    ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κος Σωτηρόπουλος προφανώς έχει μυαλό!
    Άλλωστε σπούδασε γιατρός, ένα γεγονός που το αποδυκνύει...
    Όμως το μυαλό, δεν πρέπει να θεωρείται η ανώτατη κατάκτηση. το μυαλό είναι ύποπτο, προδίνει εύκολα, λοξοδρομάει, του αρέσει να υπερασπίζεται σαν δικηγόρος πότε το καλό και πότε το κακό, για να χαίρεται την εύστροφία και την καπατσοσύνη.
    το ανώτατο αγαθό του ανθρώπου, είναι ο χαρακτήρας.
    Η στέρεη θέληση, η οργανωμένη, η πειθαρχημένη δύναμη, που λέει ένα σίγουρο μονοκόμματο ΝΑΙ στο φως και έναι σίγουρο, μονοκόμματο ΟΧΙ στο σκοτάδι.
    Και σ' αυτό, δεν νομίζω ότι έχει επάρκεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νομίζω, ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, ο Μίμης, είναι η καλύτερη περίπτωση!
    Ας του δώσουμε την ευκαιρία να το αποδείξη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτο ελειπε τωρα να αμφισβητηθει κ σαν σαν γιατρος...ελεος...ολοι ξερουμε οτι ειναι κορυφη στο επαγγελμα του!Μιμη προχωρα κ ειμαστε μαζι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΡΕ ΣΕΙΕ.

    Ο ΜΙΜΗΣ, (Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΙΜΗΣ) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. Ή ΠΑΛΙΑΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΗΛΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ.
    ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ. Ο ΜΙΜΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για ποιον σωτηροπουλο λετε βρε παιδια γιαυτον που εχει τσακωθει με τα μισα φιλιατρα και ολους τους γαργαλιανους για τον καλικρατη και το εκτρωμα που εφτιαξε για δημο μαζι με τον φιλο του τον βουδουρη που ηταν μαζι του στην ομιλια για να τον βοηθησει και ηταν τρεις και ο κουκος....οσο για τα γκαλοπ που αμφισβητει ο παραπανω θα δεις την κυριακη το βραδυ και τα επισημα και θα καταλαβεις τοτε για τα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν κάποιος κάνει μια δουλειά καλά και βοηθά πολλούς ανθρώπους, νιώθει πλήρης και δεν την αφήνει για μια άλλη. Ο Σωτηρόπουλος είναι πάρα πολύ καλός γιατρός και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Ίσως καλύτερα να παραμείνει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...MAΓΚΕΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ....ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ...
    Πιστεύεις δηλαδή ότι είναι σε θέση να καταλάβουν;
    Ότι άμα τους πούμε τα σωστά θα τα κάνουν;
    Αμφιβάλλω πολύ!!!!
    Αυτοί δεν μπορούν να μοιράσουν ούτε το άχυρο σε δυο...γαϊδούρια!!!!!
    Τόσο ανίκανοι είναι! Εξ' άλλου το έχουν αποδείξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ...ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ.ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΑ,ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. Η ΠΟΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΟΘΙ,ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΧΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά, βγάζει φωτο στους Γαργαλιάνους και στους 6 οι τρεις είναι φιλιατρινοί παρατρεχάμενοι(Λίτσας-Τσάμης- Παπαγεωργίου)και τους βαφτίζει Γαργαλιανιώτες;
    Τόσο χαλια πάει; Ούτε τρείς Γαργαίανιώτες;
    Είπαμε, να τον τιμωρήσουν οι Γαργαλιάνοι, αλλά όχι και έτσι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα