Σελίδες

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Δημήτρη Δράκου-Νομάρχη Μεσσηνίας

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,
Στο ξεκίνημα του Νέου Χρόνου, εύχομαι σε όλους Υγεία, Δύναμη, Προσωπική και Οικογενειακή Ευτυχία. Το 2011 εύχομαι για τη χώρα μας, η οποία κλυδωνίζεται με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, να είναι έτος ελπίδας, αισιοδοξίας και επίλυσης των ζητημάτων που την απασχολούν.
Είναι αλήθεια ότι οι αντοχές όλων μας δοκιμάζονται, γι’ αυτό η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευαισθησία πρέπει να είναι η απόλυτη προτεραιότητα από όλους μας. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να διαψεύσουμε τους όποιους φόβους που ήδη συνοδεύουν το νέο χρόνο στο ξεκίνημά του. Μπορούμε να το πετύχουμε.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας, ένας θεσμός καταξιωμένος ιστορικά και δικαιωμένος στη λαϊκή συνείδηση, κλείνει τον ιστορικό κύκλο της, δίνοντας τη θέση της στην αιρετή Περιφέρεια. Είναι για όλους εμάς μια ιστορική αλλά και συγκινητική στιγμή.
Ευχόμαστε η νέα αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου να οδηγήσει το Νομό Μεσσηνίας και την Πελοπόννησο σε νέα υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης και ποιότητας ζωής όλων των Πελοποννήσιων συμπολιτών μας.
Εύχομαι σε όλους τους Μεσσήνιους, στο Νομό μας, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό το 2011 να είναι χρονιά υγείας, χαράς και προκοπής.
Χρόνια Πολλά - Καλή Χρονιά.
Καλαμάτα 30-12-2010
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ
Νομάρχης Μεσσηνίας

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΣΧΙΣΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
    ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΠΕΛΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ...
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ..???
    ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ η ΕΙΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ"??
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.
    ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΑΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ η ΝΑΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΞΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα