Σελίδες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Έκλεβαν μανουάλια από ναούς της Τριφυλίας


Τέσσερις κλέφτες και ένας κάτοχος ναρκωτικών στα χέρια της αστυνομίας ΠΑΡΑ τις ελλείψεις της και τη σωρεία συμβάντων που έχει να αντιμετωπίσει, η Αστυνομία δεν σηκώνει τα χέρια ψηλά και έχει και επιτυχίες. Τη Δευτέρα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία τέσσερις κλέφτες αλλά και ένα άτομο που κατείχε ηρωίνη. Ειδικότερα, στις οκτώμισι το βράδυ, στην περιοχή του Καλού Νερού συνελήφθη σπείρα, που είχε διαπράξει σειρά κλοπών. Πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 27χρονο, κατοίκους Αθηνών, οι οποίοι στις τεσσεράμισι το απόγευμα της Δευτέρας έκλεψαν με τη μέθοδο της απασχόλησης του καταστηματάρχη ένα ψιλικατζίδικο στην Καλαμάτα. Το μαγαζί βρίσκεται στην οδό Αθηνών, ο ένας
δράστης απασχόληση τον ιδιοκτήτη και ο δεύτερος έκλεψε από το συρτάρι του γραφείου ένα τσαντάκι που περιείχε 1.100 ευρώ.
Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκαν στο Χανδρινού του Δήμου Πύλου-Νέστορος και με την ίδια μέθοδος της απασχόλησης αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή καταστήματος γεωργικών εφοδίων το ποσό των 2.500 ευρώ σε χαρτονομίσματα και κέρματα. Στις επτάμισι το βράδυ, οι ίδιοι βρέθηκαν στα Φιλιατρά και σε πρατήριο υγρών καυσίμων προσποιήθηκαν τους πελάτες και απασχόλησαν τον πρατηριούχο ισχυριζόμενοι ότι το αυτοκίνητό τους υπέστη τεχνικό πρόβλημα. Έτσι ο ένας από τους δύο άρπαξε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 1.800 ευρώ. ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ!Με λεία επτά μανουάλια, προερχόμενα από δύο ναούς της Τριφυλίας, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ένας 34χρονος και ένας 33 χρονος, κάτοικοι Πύργου Ηλείας, στις οκτώ το βράδυ της Δευτέρας, στα όρια της Τριφυλίας με την Ηλεία. Τους έπιασαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Ηλείας. Από το Αστυνομικό τμήμα Κυπαρισσίας ερευνάται η συμμετοχή τους σε άλλες παράνομες πράξεις. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑΤο βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη στην περιοχή της Μεσσήνης και ένας 33χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν τρεις ποσότητες ηρωίνης, περιτυλιγμένες σε ζελατίνα, συνολικού μεικτού βάρους 1,6 γραμμαρίων αντίστοιχα. Ο συλληφθείς θα αποσταλεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καλαμάτας.   
 πηγή: Εφημερίδα "Φωνή"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα